Bodrum Gündem

ÇYDD BODRUM ŞUBE YENİ YÖNETİMİ SEÇİLDİ…

ÇYDD yeni yönetimi seçildi 16 Şubat 2017 (22)

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bodrum Şubesi Genel kurulu OASİS AVM Toplantı Salonunda yaklaşık 70 üyenin katılımı ile gerçekleştirildi. Yapılan seçim sonucu 7 kişilik ÇYDD Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Denetleme Kurulu üyeleri, Onur Kurulu ve Genel merkez delegeleri seçildi…

Bodrum Gündem Haber

Türkiye’nin en önemli sivil toplum örgütlerinin başında yer alan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ÇYDD Bodrum Şube Genel Kurulu gerçekleşti.  Divan başkanlığına Nuran Yüksel seçilirken, Divan Başkan Yardımcılığına Erdil Ünsal, yazmanlığa da Şadan Bulakbaşı ve Şule Şener seçildiler. Mustafa Kemal Atatürk ve devrim şehitleri için bir dakikalık saygı duruşunun ardından istiklal marşı okundu.

ÇYDD Bodrum Şube Başkanı Nadiye Sarıtosun görev yaptığı dönemdeki faaliyetlerini anlatarak “ÇYDD yaşadığımız şu dönemde çok önemli yere sahiptir. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve çok çalışmak zorunda olduğumuzu da biliyoruz. Bu bir görev alma yarışıdır ve her birimiz bu görevleri layıkı ile yapabilecek nitelikte ve yetenekteyiz…” dedi.

Daha sonra başta Yönetim Kurulu üyeleri ve diğer görevlere aday olanlar ve adaylığa önerilenlerin isimleri yazıldı. Aday olanlar katılımcılara kendilerini tanıttılar ve neden aday olduklarını kısaca anlatmalarının ardından seçime geçildi. Önce ÇYDD Bodrum Şube Yönetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi yapıldı. Ardından da Onur Kurulu, Genel Merkez Delegeleri ve Denetleme Kurulu asil ve yedek üyeleri seçildi.

ÇYDD yeni yönetimi seçildi 16 Şubat 2017 (25)Yapılan seçim sonucu ÇYDD Yönetim Kurulu üyeliklerine Meral Saraçbaşı, Meltem Ulusoy, Gülhan Karatay, Türem Sayın, Jilda Ulumeriç, Nilgün Cangır ve Hülya Erkurt seçildiler. ÇYDD Bodrum Şube Başkanlığı ise 20 Şubat 2017 günü yapılacak olan ilk yönetim kurulu toplantısında belirlenecek. Başkanlık için ÇYDD geçmiş dönem başkanlarından Meral Saraçbaşı’nın seçilmesi bekleniyor…

Yeni dönemde ÇYDD Başkanlık görevini devralması beklenen Meral Saraçbaşı “ÇYDD’nin kurumsal yapısında hiçbir şey değişmeyecek. Arkadaşlarımızın başlamış olduğu tüm projeler sürdürülecek. İçinde bulunduğumuz koşullarda çağdaş eğitimiz hayati önem taşıdığı ve Bodrum’un çağdaş yüzünün de her zaman yanımızda olacağına da inanıyorum…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.