Bodrum Gündem

EĞİTİMLER TAMAM, ŞİMDİ SIRA İŞ YAŞAMINDA…

EĞİTİMLER TAMAM, ŞİMDİ SIRA İŞ YAŞAMINDA…

uygulamalı girişim eğitimleri milas ticaret odası

Girişimci adayları Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi belgelerini aldılar…  

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİNİ BAŞARDILAR ŞİMDİ SIRA İŞ YAŞAMINDA

KOSGEB – MİTSO işbirliğinde düzenlenen yeni yılın ilk Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılan 28 kişiye belgeleri, düzenlenen törenle MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer tarafından verildi.

KOSGEB’in yeni iş kuracaklara sağlayacağı 50 bin TL’ye kadar hibe, 100 bin TL’ye kadar kredi olanağından yararlanmak isteyenlerin almak zorunda olduğu Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin ilkine katılan 28 kişiye törenle katılım belgeleri verildi. KOSGEB – MİTSO işbirliğinde düzenlenen yeni yılın ilk Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne başvuran 30 girişimci adayından 28’i eğitimi tamamlayarak katılım belgesi almaya hak kazandı. Katılım belgesi almaya hak kazanan 28 kişinin belgeleri MİTSO’da düzenlenen mütevazı bir törenle Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer tarafından verildi. Reşit Özer, törende yaptığı konuşmada Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılan girişimci adaylarına bir an önce yeni işyerlerini açarak odaya üye olmalarını beklediğini belirterek kendilerine iş yaşamlarında başarılar diledi.

KOSGEB’in yeni iş kuracaklara sağlayacağı 50 bin TL’ye kadar hibe desteğinden ve 100 bin TL’ye kadar geri ödemeli kredi olanaklarından yararlanmak isteyenlerin mutlaka Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılmış olmaları gerekiyor. Yeni işyeri açmak isteyenlerin aynı zamanda 30 yaşını aşmamış olmaları ve daha önce devletten destek almamış olmaları da isteniyor.

mitso tablo

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.