Bodrum Gündem

BODRUM TANITIMI BAŞARI İLE DEVAM EDİYOR…

Bodrum_tanitim_tiri (11)

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı, İzmir Gündoğdu Meydanı’nın ardından İzmir Fuar Merkezi önünde İki gün, İzmir Gündoğdu Meydanı’nda kalan Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ını yüzlerce İzmirli ziyaret ederek Bodrum hakkında bilgiler aldı.

Bodrum Gündem Haber

Gündoğdu Meydanı’ndaki Bodrum Tanıtım TIR’ında misafirlerini ağırlayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, belediye meclis üyesi Niyazi Atare, Bodrum Tanıtımı TIR’ı Sorumlusu Fikret Hıdır eşlik etti. TIR’ı ziyaret edenler arasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı başta olmak üzere çok sayıda Bodrum aşığı vatandaş vardı.

Bodrum_tanitim_tiri (1)Bodrum Tanıtım TIR’ında misafirleri ağırlayan Mehmet Kocadon, tanıtım çalışmaları ve Bodrum hakkında bilgiler vererek, “Bodrum Tanıtım TIR’ı ikinci durağında İzmirlilerle buluştu. İzmirlilerin bize göstermiş olduğu ilgi, ne kadar doğru bir proje yaptığımızı anlamamıza sebep oldu. Anadolu halkının Bodrum’a olan ilgisini bir kez daha gösteriyoruz. Bizim amacımız Bodrum’u seven, Bodrum’u tanıyan, Bodrum’u özleyen vatandaşlarımızla onların şehirlerinde bir araya gelmek. Ayrıca daha önce hiç Bodrum’a gelme fırsatı bulamamış vatandaşlarımıza da Bodrum hakkında bilgiler verebilmek. Ben, bu projeye destek veren tüm sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum. Ayrıca gittiğimiz şehirlerde bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Bodrum Tanıtım TIR’ı organizasyonu için İzmir’e gelen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun davetlisi olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe belediyelerine verilen araçların teslim törenine katıldı. Başkan Kocadon ayrıca İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek Bodrum Tanıtım TIR’ı Projesi hakkında bilgiler verdi.

Bodrum Tanıtım TIR’ı  İzmir’in  ardından 25 Mart Cumartesi günü Balıkesir’de olacak. İki gün Balıkesir’de kalacak olan TIR, daha sonra Eskişehir halkıyla buluşacak.

Bodrum Tanıtım TIR’ının Eskişehir’den sonra Bursa, Çanakkale,  Edirne,  Tekirdağ, İstanbul, İzmit, Zonguldak, Samsun, Ordu, Trabzon, Rize, Artvin, Kars, Erzurum, Sivas, Malatya, Diyarbakır, Gaziantep, Adana, Mersin, Kayseri, Ankara, Konya, Antalya ve Denizli’ye gitmesi öngörülüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.