Bodrum Gündem

BODRUMLULAR SANDIK BAŞINDA…

16-nisan-oy-kullanımı-manşet-kocadon-oy-kullandıBodrum yarımadasında kurulan 319 sandıkta bugün akşam saat 17:00 ye kadar oy kullanılacak. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, eşi Hülya, kızları Zeynep ve İpek Kocadon’la birlikte Bodrum merkezde bulunan Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulunda oylarını kullandılar.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Sabah saatlerinden itibaren sandık başına koşan Bodrumlular, yaşlısından gencine referandum için oy kullandılar.  Yaşlıların ve engellilerin oy kullanılacak sandıklara ulaşmalarında zaman zaman sıkıntılar yaşansa da çevrede bulunan vatandaşlardan ve partililerden yardım aldılar.

Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu 116 numaralı sandıkta eşi ve kızları ile birlikte oyunu kullanan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’dan Türkiye’ye örnek olacak bir oy  sonucu beklediğini  kaydettiği konuşmasına şöyle devam etti “Sandık başında görevli arkadaşlarla görüştüm, katılımın oldukça yüksek olduğunu söylediler. Bundan da son derece mutlu oldum.  Halk oylamasıdır bu,  güzel ülkem için hayırlı olsun.   Çıkan sonucu hep beraber göreceğiz.  Ülkemiz iyiye mi, kötüye gidecek hep beraber tanık olacağız. Onun için ben oy kullanan herkese teşekkür ediyorum.  Herkesin vatandaşlık görevini yapması lazım.  Çünkü herhangi bir eleştiri yapma hakkımız doğsun.  Eğer oyunuzu kullanmazsanız eleştiri hakkınız da olmaz.  Bodrum’dan çıkacak oy oranının Türkiye’ye örnek teşkil edeceğine de inanıyorum” dedi.  Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un  küçük kızı İpek de bu yıl ilk kez oy kullananlar arasında yer aldı. Balyoz davasında yargılanıp beraat eden eski 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Çetin Doğan ve eşi de Nurol Kültür Merkezinde oylarını kullandılar.  

Bodrum genelinde oy kullanan vatandaşlar havanın da sıcak olması ile beraber sahil kenarındaki tesislerde güzel bir Pazar günü geçirmeye devam ettiler. Bodrum’da oy kullanma süresi saat 17:00 de sona erecek.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.