Bodrum Gündem

YSK KARARINA BODRUM’DAN DA TEPKİ YAĞDI…

ysk-eylemi-manşet16 Nisan Halk Oylamasında YSK’nın verdiği karara tepki göstermek için Bodrum Belediye Meydanında bir araya gelen vatandaşlar ellerinde dövizler taşıyıp, sloganlar attılar.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem  

Bodrum belediye Meydanında bir araya gelen vatandaşlardan bazıları ellerine aldıkları kaşıklarla cezvelere vurarak YSK’nın mühürsüz oy pusulalarını geçerli saymasına tepki gösterdi.
Bodrum Belediye Meydanı’nda saat 19.00’da toplanan vatandaşlar, .  İzmir ve 10. Yıl Marşı’nı okuyarak, ‘Hayır bitmedi, daha yeni başlıyor’, ‘Evet devletin hayır milletin’, ‘YSK darbesine hayır’, ‘Her yer hayır, her yer direniş’ sloganları attı. Vatandaşlar ayrıca ellerinde ‘Oyuna Sahip Çık’,  ‘Hayır Kazandı’, ‘YSK Darbesine Hayır’, ‘Hayırsız YSK’  yazılı dövizler taşıdı.

Belediye Meydanındaki protestoya başta CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, İl gençlik Kolları Başkanı Tufan Erkan Yakar, İlçe Kadın Kolları Başkanı ve üyeleri, ilçe gençlik kolları, Birleşik Haziran Hareketi, ÇYDD, ÖDP, TKP, HDP, CHP’li Bodrum belediyesi meclis üyelerinin yanı sıra pek çok sivil toplum kuruluşu üyesi ve vatandaşlar katıldı. Ayrıca Şair yazar Cezmi Ersöz de eyleme katılanlar arasında yer aldı.

Herhangi bir açıklama yapmayan grup, bir süre oturma eylemi yaptıktan sonra olaysız şekilde dağıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.