Bodrum Gündem

BODRUM’DA ÇİFTE KUTLAMA…

cifte kutlama (12)

Bodrum Belediyesi tarafında düzenlenen Hande Yener ile Yaza Merhaba konseri ve Bodrumspor’un şampiyonluk kutlamaları Bodrumlulara unutulmaz bir gece yaşattı.

Bodrum Gündem Haber

Gece, Bodrum Belediyesi Bodrumspor için Kumbahçe sahilinde düzenlenen şampiyonluk kutlaması ile başladı. Kutlamaya Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile eşi Hülya Kocadon ve kızı Zeynep Kocadon’la birlikte belediye meclisi üyeleri ve Bodrumspor taraftarları katıldı. Bodrumspor’un kuruluşu tarihi olan 1931’i temsil eden 1931 kişi, ellerindeki fişekleri aynı anda yakarak Kumbahçe sahilini aydınlattı.

PERDENİN ARKASINDAKİ GERÇEK KAHRAMANLARA ÖVGÜ…

Gecenin ikinci etkinliği Bodrum Belediye Meydanı’nda gerçekleşti. Hande Yener’in sahne aldığı Yaza Merhaba konseri öncesinde, meydanı dolduran yaklaşık 5 bin kişi DJ’in çaldığı günün sevilen şarkıları ile coştu. Sonra sahneye Spor Toto 3. Lig 2. Gurup’ta şampiyon olarak Spor Toto 2. Lig’e çıkan Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un futbolcuları ve yöneticileri davet edildi. Gündüz aldıkları şampiyonluk kupası ile sahneye gelen futbolcular mutluluklarını meydanı dolduran binlerce Bodrumspor taraftarı ile bir kez daha paylaştı. Sahneye en son davet edilen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bu mutluluğu yaşatanlara bir kez daha teşekkür ederek şunları söyledi: “Hepimiz mutluyuz ama ben perdenin önündeki kahramanım, benim sizden bir ricam var; perdenin arkasındaki gerçek kahramanlar için, şu gördüğünüz değerli kulüp başkanım, yöneticilerim, futbolcularım ve teknik heyetim  ile 12 numara olan Asi Tayfa ve Bodrum seyircisi için büyük bir alkış istiyorum. ‘İnananlar asla kaybetmez” dedik, “Bir gün değil her gün Bodrumspor” dedik, “Gözlerindeki ışık medeniyet yoludur” dedik Ulu Önder Atamıza ithafen ve bu günlere geldik. Tabii ki konuşmak, eleştirmek çok kolay. Haydi ucundan tut dediğin zaman hiç kimseyi bulamazsınız. Ama bize inananlar, 4 dönemdir bana inanan Bodrum halkım ve sizler; değerli yöneticilerim, değerli sporcularım işte bize bu mutluluğu yaşatıyor. Ne güzel bu gün hep beraber inananlarla şampiyonluğu kutluyoruz. I love you Bodrum, I love you Bodrumspor…”

cifte kutlama (9)HANDE YENER ŞARKILARINI 48 NOLU FORMA İLE SÖYLEDİ…

Alkışlarla sahneden inen Başkan Mehmet Kocadon ve futbolcular sahneyi Hande Yener’e bıraktı. Dans gurubu ile birlikte çıktığı sahnede çok sevilen şarkılarını okumaya başlayan Hande Yener meydanı dolduran hayranlarını tekrar coşturdu.

Gece, Hande Yener’in herkesin dilinden düşürmediği şarkılarıyla sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.