Bodrum Gündem

VOLEYBOLCU KIZLARIMIZDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ…

voleybolcu kızlarımızdan teşekkür ziyareti (3)Bodrum Voleybol Spor Kulübü Başkanı ile genç sporcular, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.
Bodrum Gündem Haber 
Ziyarete Bodrum Voleybol Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Taner An ve Küçük Kızlar Yaş Grubu voleybolcular katıldı.
Bodrum Belediye Başkanı Kocadon’a göstermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Kulüp Başkanı Taner An, sporcularının her geçen sene daha büyük emekler harcayarak başarıya ulaştıklarını belirtti. An, Bodrum Belediyesi’nin ve Başkan Kocadon’un da bu başarılara katkısının olduğunu belirterek şunları söyledi: “Çok iyi bir ekibimiz var ve başarılarının devam edeceğine de inanıyorum. Sizler de sağ olun bizlere her zaman destek oluyorsunuz. İhtiyaçlarımızı elinizden geldiğince karşılıyorsunuz. Bu nedenle de teşekkür ziyaretinde bulunarak Türkiye finallerine kaldığımız için bu mutluluğu da sizinle paylaşmak istedik.”
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Sizleri burada görmek beni mutlu etti. Sporun önemini her yerde vurguluyorum. Kendim de birçok  farklı dalda spor yapıyorum. Spor benim hayatımın olmazsa olmazıdır. Sizlerin daha bu yaşta bu güzel başarıları elde etmeniz beni onurlandırıyor. Hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.
Bodrum Voleybol Spor Kulübü Küçük Kızlar Yaş Grubu voleybolcuları önce ilçe birincisi olarak Muğla’da yarıştı ve orada da birinciliğini elde etti. İl birincisi olarak katıldığı Ege Bölgesi Ege Grup Maçlarında da birinci oldu ve Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.