Bodrum Gündem

YOGA TUTKUNLARI ULUSLARARASI İZMİR YOGA ŞÖLENİNDE BULUŞUYOR…

YOGA TUTKUNLARI ULUSLARARASI İZMİR YOGA ŞÖLENİNDE BULUŞUYOR…

 

ege-bölgesi-yoga-manşet 

Ege Bölgesi’nin güzel kenti İzmir’de Uluslararası düzeyde düzenlenen İzmir Yoga Şölenine Bodrum’dan da yoğun bir katılım olması bekleniyor.

Bodrum Gündem Haber 

Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) Başkanı ve Yoga Academy’nin kurucusu Akif Manaf yönetiminde, “Kendinle Barış, Dünyayla Barış, Doğayla Barış” sloganıyla yapılacak olan şölen, 2-3-4 Haziran tarihlerinde İzmir’de gerçekleşecek.

Dünyadaki ilk ve tek gerçek Yoga Şöleni olarak bilinen Uluslararası İzmir Yoga Şöleni, Ege Bölgesi’nin doğal, tarihi ve turistik özellikleri ile öne çıkan güzel yerleşmesi Bodrum’da da büyük ilgi uyandırdı. Şölene Bodrum’dan yoğun bir katılım bekleniyor. Bodrum’da yaşayan ve doğma büyüme Bodrumlu olan Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) antrenörü Neşe Malkoç da Yoga Şöleni’ne katılacaklar arasında. Neşe Malkoç; Orijinal Yoga Sistemi tekniklerinin bedensel sağlık açısından büyük yararları olduğunu, düzenli uygulanan tekniklerin aynı zamanda günümüz dünyasının yarattığı yoğun stres ve gerilimin giderilmesine çok iyi geldiğini, ayrıca sağlıklı zayıflamayı kolaylaştırdığını belirterek, tüm Bodrumluları UYF adına tüm bu yararlı tekniklerin uygulanacağı Uluslararası İzmir Yoga Şöleni’ne  davet etti.

UYF Başkanı Akif Manaf: Günümüz dünyasında, giderek artan öfke ve şiddet eğiliminin insan sağlığını olumsuz yönde etkilediğini ve pek çok rahatsızlığa neden olduğunu ifade etti. Bu kapsamda, uygulanan Orijinal Yoga Sistemi tekniklerinin nezleden kansere kadar birçok hastalığın tedavisine destek olduğunu, ayrıca aynı zamanda kişinin pozitifleşmesine katkı koyarak bireysel ve toplumsal barışın yükselmesine olanak sağladığını belirten Manaf “Bu tekniklerin içinde bulunduğumuz kutsal Ramazan ayında, oruç tutanlar için de sayısız faydaları var. Özellikle vücut direncinin güçlendiğini, böylece açlık ve susuzluğa dair dayanıklılığın arttırıyor.  Her yaştan kişinin yoğun ilgisini gören Yoga Şöleni, pelvis, karın, göğüs, boyun ve alın çakralarından oluşan 6 pratik çakra çalışmasını içeriyor. Çalışmalar, yeni başlayanlar için de uygun olup herkes organizasyona dilediği ölçüde katılabilecek.” Dedi.  Ayrıca organizasyonda Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf, şimdiye kadar Yoga alanında yayınlanan 48 kitabı ve yayınlandığı günden bu yana büyük beğeni kazanan son kitabı “Değişim Nedir ve Nasıl Gerçekleşir?” için imza verecek.

ÇAKRA TEKNİKLERİ İÇEREN ÇALIŞMA PROGRAMI/ 2/3/4 HAZİRAN 2017
2 HAZİRAN 2017 Cuma
11.00 -12.30 Pratik Yoga Çalışması
Konu: Muladhara (Kök) Çakra çalışması – Özgüvenin geliştirilmesi
12.30 – 13.30 Sorular ve Cevaplar

19.30 – 21.00 Pratik Yoga Çalışması
Konu : Svadhisthana (Pelvis) Çakra çalışması – Yaratıcılığın geliştirilmesi
21.00 – 22.00 Sorular ve Cevaplar
3 HAZİRAN 2017 Cumartesi
11.00 – 12.30 Pratik Yoga Çalışması
Konu : Manipura (Karın) Çakra çalışması – Kararlılığın geliştirilmesi
12.30 – 13.30 Sorular ve Cevaplar
17.00 – 18.30 Pratik Yoga Çalışması
Konu : Anahata (Göğüs) Çakra çalışması – Sevginin geliştirilmesi
18.30 – 19.30 Sorular ve Cevaplar
4 HAZİRAN 2017 Pazar
10.00 -11.30 Pratik Yoga Çalışması
Konu : Vişuddha (Boyun) Çakra çalışması – İletişim Yeteneğinin geliştirilmesi
11.30 – 12.30 Sorular ve Cevaplar
15.00 – 16.30 Pratik Yoga Çalışması
Konu : Agya (Alın) Çakra çalışması – Zihinsel gücün geliştirilmesi

*Yoga Matlarınızı ve Pikelerinizi Getirmeyi Unutmayınız.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için:

www.yogaacademy.com.tr

0532 591 98 93

Yorumlar

  1. Yasemin Çağlar dedi ki:

    Çok güzel bir haber. Böyle sağlık odaklı organizasyonlar yapılması gurur verici. Katılmayı çok isterim. Ayrıca bodrumgündem i böylesi faydalı haberlere yer verdiği için kutlarım

  2. Mert Ünaldı dedi ki:

    Harika!

  3. Kerim Tuna dedi ki:

    Yoga sporuna verdiği değerli katkılar için Akif beyi yürekten kutlarım. Umarım bodrum da da böyle organizasyonlar olur birgün