Bodrum Gündem

MİLAS VE DATÇA’DAN HAVAALANINA SEFERLER BAŞLADI…

MİLAS VE DATÇA’DAN HAVAALANINA SEFERLER BAŞLADI…

milas-havalimanı-seferleri-başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi kuruluşu MUTTAŞ yaz sezonun başlaması ile Milas ve Datça ilçe seferlerine başladı.

Bodrum Gündem Haber

Türkiye’nin İstanbul’dan sonra iki havaalanına sahip tek ili olan Muğla’da Büyükşehir Belediyesi kuruluşu MUTTAŞ 30 modern ve konforlu aracıyla havaalanı taşımacılığında vatandaşlarına 48 deneyimli personeli ile hizmet veriyor. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda bu yıl ilk defa Milas ilçesi Milas-Bodrum Havaalanı seferlerini de başlatan MUTTAŞ yaz sezonu ile birlikte Datça-Dalaman Havaalanı seferlerine de tekrar başlattı.

MUTTAŞ 1 Milyon 540 Bin Yolcu Taşıdı

Muğla Büyükşehir Belediyesi kuruluşu MUTTAŞ Muğla genelinde Marmaris-Dalaman Havaalanı, Fethiye-Dalaman Havaalanı, Menteşe İlçesi-Milas-Bodrum Havaalanı, Bodrum İlçesi-Milas-Bodrum Havaalanı, Datça- Dalaman Havaalanı olmak üzere 5 ayrı hatta hizmet verirken bu yıl Milas ilçesi Milas-Bodrum Havaalanı seferlerine de başladı. Sefer saatlerinin her hafta uçak saatlerine göre güncellenip www.mugla.bel.tr ve www.muttas.com.tr adreslerinden öğrenilebiliyor. MUTTAŞ kurulduğu günden bugüne kadar Muğla’da 1 Milyon 540 bin 992 havaalanı yolcusuna hizmet verdi.

Yorumlar

  1. attila güvenç dedi ki:

    Merhaba,
    Sanırım gözden kaçan bir durumdur. Haberinizde “Türkiye’nin İstanbul’dan sonra iki havaalanına sahip tek ili olan Muğla’da….” diye devam ediyorsunuz.
    Antalya’nın, Antalya merkezde ve ilçesi Gazipaşa’da hava alanları bulunuyor. Bilginize eklemek için ilettim, iyi çalışmalar.

    1. Çok haklısınız. Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkilerden gelen bu haberi daha dikkatli inceleyip öyle yayınlamalıydık. Bu dikkatsizliğimizden dolayı sizlerden ve Bodrum gündem okurlarımızdan özür diliyoruz. Sizin dikkatinizden kaçmayan bu hatayı da bize ilettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz… Saygılarımızla….