Bodrum Gündem

MASA TENİSİNDE ARTIK DAHA BAŞARILI OLACAKLAR…

sağlık vakfı masa tenisi top atma makinesi (12)Bodrum Sağlık Vakfı Engelli öğrencilerine hayırseverlerden otomatik  masa tenisi  topu atma makinesi hediye edildi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Vodatech’in geçmiş dönem yönetim kurulu başkanlarından Bedri Yoru ile dönem IBM Türkiye genel müdür yardımcısı Mehmet Telli ve Cüneyt Türen, Bodrum Sağlık Vakfı Engelli öğrencilerine  otomatik  masa tenisi  topu atma makinesi hediye ettiler.

4 kişiden oluşan Sağlık Vakfı Masa Tenisi takımının Özel Olimpiyatlara hazırlanmasında büyük kolaylık sağlayacak olan hediyeyi Bodrum Sağlık Vakfı Begonvil Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi müdüresi İlknur Şengül teslim aldı. Şengül; hayırseverlere vakfı gezdirerek yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

İlknur Şengül, vakfa hediye edilen otomatik  masa tenisi  topu atma makinesinin önümüzdeki aylarda Özel Olimpiyatlara katılacak öğrenciler için büyük bir kazanım olduğunu ifade ederken “Biliyorsunuz Vakfımızın çocuklarından oluşan dört kişilik bir masa tenisi takımımız var. Geçtiğimiz aylarda Muğla Üniversitesinin masa tenisi özel olimpiyatlarının  Ege Ayağında takımımız madalya alarak büyük bir başarıya imza attı. Öğrencilerimizi Gündoğan’da bulunan Masa Tenisi Kulübünden üç hoca gelerek çalıştırıyor. İnanıyorum ki hediye edilen bu makine hem hocalarımızın hem de öğrencilerimizin yarışmalara hazırlanmalarında büyük yarar sağlayacaktır. Hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz”.

Vodatech’in geçmiş dönem yönetim kurulu başkanlarından Bedri Yoru,  Bodrum’un yüz akı olan böyle özel bir vakfın öğrencilerine destek olmaktan son derece mutlu olduklarını dile getirirken “Bugüne kadar keyifle kullanılan bu robotun Bodrum Sağlık Vakfında eğitim gören bireylere faydalı olacağını ümit ediyorum. “ dedi.

Vakıf hakkında Bodrum Sağlık Vakfı Begonvil Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi müdüresi İlknur Şengül’den bilgi alan Vodatech’in geçmiş dönem yönetim kurulu başkanlarından Bedri Yoru ile IBM Türkiye genel müdür yardımcısı Mehmet Telli ve Cüneyt Türen gelecek tarihlerdeki etkinlik hakkında fikir alış verişinde bulundular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.