Bodrum Gündem

BODRUM PROTOKOLÜ HALKLA BAYRAMLAŞTI…

BODRUM PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI (10)Bodrum ilçe protokolü, Ramazan Bayramı’nın birinci günü düzenlenen bayramlaşma töreninde vatandaşların bayramını kutladı. 

Bodrum Gündem Haber 

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP eski milletvekili Umut Oran ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Kızılağaç Hacı Ali Cami’nde kılınan bayram namazının ardından vatandaşlarla bayramlaşarak öğleden sonra ise Bodrum Belediyesi Gıda A.Ş. Mahfel Cafe’de düzenlenen halkla bayramlaşma törenine katıldı.

Törene Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay İzzet Adagideli, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Ömer Faruk Karaşahin, Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Binbaşı Süleyman Ercan, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, siyasi parti ilçe temsilcileri, sivil toplum kuruluşu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Keyifli geçen bayramlaşma töreninde ilçe protokolü, vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Törenin ardından ise protokol, Bodrum Muharip Gaziler Derneği, Bodrum Jandarma Komutanlığı, İtfaiye Müdürlüğü ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek bayramlaşmalarını sürdürdü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.