Bodrum Gündem

ŞAMPİYONLUK KUPASI BİR GÜNLÜĞÜNE BODRUM’DA…

ŞAMPİYONLUK KUPASI BİR GÜNLÜĞÜNE BODRUM’DA…
kartal yuvasıBeşiktaş Kulübü, Spor Toto Süper Lig 2016-2017 sezonu şampiyonluk kupasını Bodrum’da taraftarlarla buluşturdu. 
Bodrum Gündem Haber 
Elde edilen başarıyı tüm yurttaki taraftarlarla paylaşmayı amaçlayan siyah-beyazlı kulüp, şampiyonluk kupasını Türkiye’nin farklı noktalarında taraftarlarla buluşturuyor. Kupanın bugünkü durağı ise Bodrum oldu. Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı’ndaki Kartal Yuvası mağazasına getirilen şampiyonluk kupası, cam koruma içerisinde muhafaza edilerek, vatandaşların izlenimine sunuldu.
Mağazada yoğunluk oluşturan siyah-beyazlı taraftarlar, gün boyu kupayla hatıra fotoğrafları çektirdi. Kimi taraftarlar da mağazanın siyah beyazlı takımın forma, tişört, ayakkabı gibi ürünlerinden aldı.
Kartal Yuvası’nın işletmecisi Tarık Keleş basın mensuplarına yaptığı açıklamada bugünün kendileri için çok özel bir gün olduğuna işaret ederek şunları söyledi: “Buraya gelen Beşiktaşlıların her biri gerçekten çok mutlu ve heyecanlı. Bu kupa bizim için çok anlamlı bir kupa, 3’üncü yıldızı taktığımız çok özel bir kupa. Bu kupanın buraya gelmesinde emeği geçen yetkililere çok teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızı da her zaman Kartal Yuvaları’na kendi evleri gibi bekliyoruz. Açıldığımız günde beri taraftarlarımızın yoğun bir ilgisi ile karşılaşıyoruz. 13 Temmuz’dan itibaren de yeni 3 yıldızlı formalarımız gelecek.”
Akşam saatlerine kadar Bodrum’da sergilenecek olan şampiyonluk kupası daha sonra Marmaris’e götürülecek.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.