Bodrum Gündem

VALİ ÇİÇEK’TEN BODRUM’A VEDA ZİYARETİ…

vali-veda-ziyaretiMuğla Valisi Amir Çiçek, veda ziyaretleri kapsamında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber 

Resmi gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Muğla Valisi Amir Çiçek, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. Çiçek’in veda ziyaretine Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz da eşlik ederken, ziyarette Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ, Kemal Orman ve Turgay Kaya, AK Parti ilçe Başkanı Macit Gündoğdu, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şb. Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, TURSAB Başkanı Sevinç Gökbel   de hazır bulundu.

Ziyaret sonrası Bodrum Kaymakamlığına geçerek orada hazır bulunan sivil toplum kuruluşu yetkililerine de hitaben kısa bir veda konuşması yapan Vali Çiçek, Muğla’da görev yapmış olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, “3 yıldır burada görev yapıyorum. Yeni çıkan görevlendirmem sebebiyle de artık başka bir yerde görev yapmak durumundayım. Ben bu gidişimde şunu anladım ki; insanın çok sevdiği ve severek görev yaptığı yerden ayrılması çok zor oluyormuş. Görev yaptığım süre boyunca birlikte çalıştığım herkese teşekkür ediyorum.”  dedi.

Vali Amir Çiçek ile hep işbirliği içinde çalıştıklarını vurgulayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise, “Bodrum’da çok emekleriniz var. Çok da uyumlu çalıştık çok da güzel şeyler yaptık. Belki Türkiye’de ilklere beraber imza attık. Onun için ben size bir kez daha hem Mehmet Kocadon olarak hem de Bodrum Belediye Başkanı olarak çok teşekkür ediyorum. Sayenizde huzurlu bir çalışma süreci geçirdik burada. Umarım ileriki yıllarda da bu güzellikleri beraber yakalarız. Gerçekten sizin, kimliğinizle, insancıl halinizle, bize olan sevginizle, ülkemizin diğer yerlerinde de bu hizmetleri yapmanızı isterim. Ben Bodrum halkı adına sizlere çok teşekkür ediyorum ve yeni görevinizde başarılar diliyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.