Bodrum Gündem

Bodrum Lions Kulübünde Cihan Kaynar Dönemi Başladı

Bodrum Lions Kulübünde Cihan Kaynar Dönemi Başladı

Bodrum Lions Külübü’nde yeni dönemde görev yapacak olan başkan Cihan Kaynar ve yeni yönetim kurulu,  2016 -2017 dönem başkanı Dursun Yiğit’ten ve yönetiminden görevi devraldı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Görev devir teslim törenine; 118 R Bölgesi İkinci Genel Yönetmen Yardımcısı Kemal Çemberci, Bodrum Lions kurucu üyeleri ve başkanları, dönem başkanı Dursun Yiğit, Bodrum Lions Kulübü Geçmiş Dönem Yönetmeni Canan Banu Dündar, üyeler ve konuklar arasında bulunan sinema sanatçısı Selda Alkor katıldı.

Yapılan törende eski başkanlar, kulüp sekreterleri ve saymanlar, görevlerini yeni seçilenlere devretti. Görev devir teslim töreninde konuşan Dursun Yiğit, görevinin bilincinde olarak başkanlığı süresince Lions için büyük bir gayretle çalıştığını belirtti. Yiğit “Görev dönemimi başarılı ve sorumluluğunun bilincinde birisi olarak bitirmek için gerçekten elimden geldiği kadar uğraştım.  Bodrum Lions Kulübünde başkanlık yapmak gerçekten ayrıcalık. Bir çok şeyin değerini çok farklı yaşıyor ve öğreniyorsunuz. Bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki Bodrum Lions Kulübü var ve onların dostları var” dedi.

Yeni dönemde görev yapacak olan başkan Cihan Kaynar, kendisini Lions ailesine öneren ve bu süreçte destek olanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasına şöyle devam etti 30 yıl önce Bodrum’da bu kulübün kuranlara yürekten minnettarlığımı ifade ediyorum.  Bana güvenip başkanlığı devreden ekip arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Lionistik yaşama girdiğimde ilk anladığım şey; burada gerçekten paylaş çoğalsın felsefesi ile hareket ediliyor. Kollektif  olmayı bana aşıladı. Dünyada mutluluğun çoğalması için bu felsefenin büyük kitlelere dağılması gerektiğine inandım.  Bence bu felsefe İnsanların yaşam tarzına girdiği zaman silahların gömüleceğini ve savaşların olmayacağına inanıyorum.  Paylaşalım çoğalsın felsefesiyle, bu yaşama herkese katkı vermesini istiyorum saygılarımı sunuyorum” dedi.

Bodrum Lions Kulübü yeni Yönetimi şu şekilde;  Başkan Cihan Kaynar, başkan yardımcıları Nüket Vural, Fatma Uyar, Recep Cingöz, Özgül Özakman, Nuran Örge, Murat Özkaya, Ayşenur Ayuan

Görev devir teslim töreninde ayrıca Bodrum Lions Kulübünün kurucularına 30 yılı doldurdukları için patch takıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.