Bodrum Gündem

BYSK KOCAELİ’NDEN BODRUM’A MADALYA GETİRDİ…

BYSK KOCAELİ’NDEN BODRUM’A MADALYA GETİRDİ…

Bodrum Yüzme ve Su Sporları Kulübü lisanslı sporcusu Demir 2Bodrum Yüzme ve Su Sporları Kulübü lisanslı sporcusu Demir Kesici ile katıldığı, Gölcük’de yapılan Açık Su Yüzme yarışında bronz madalya kazanarak Bodrum’u Kocaeli’nde başarıyla temsil etti.

Bodrum Gündem haber

5 Ağustos 2017 tarihinde Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde Türkiye Yüzme Federasyonu’nun destekleriyle düzenlenen, Gölcük Belediyesi 12. Değirmendere Ulusal Açıksu Yüzme Yarışları’na  Türkiye genelinden  200’ü aşkın sporcu katıldı. 3000 metrelik parkurda yüzücüler kıyasıya mücadele etti.

Bodrum Yüzme ve Su Sporları Kulübü lisanslı sporcularından Demir Kesici, 13 yaş grubu erkeklerde 46 dakika 44 saniye derecesiyle üçüncü olarak Bronz madalya kazandı. Erkekler genel klasmanda ise altıncı olarak kulübünü ve Bodrum’u başarıyla temsil etti.

Kulüp Baş Antrenörü ve Başkanı Boğaç Sülün “ Sporcumuzu tebrik ediyorum. Türkiye genelinde yapılan tüm Açık su yarışlarına katılıyoruz. Çocuklarımız sadece kapalı havuzda değil açık denizde de yüzme sporunda başarı elde ediyorlar. Başarının temeli disiplin, azim ve düzenli antremandır. Bir sonraki yarışımız Çanakkale Boğazı’nda yapılacak, hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm çocuklarımızı yüzmeye ve spora davet ediyorum. Ayrıca, spora ve sporcuya verdiği desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon’ a da kulübüm sporcularım ve kendi adıma teşekkür ederim” dedi.

Bodrum Yüzme ve Su Sporları Kulübü lisanslı sporcusu Demir

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.