Bodrum Gündem

KABATAŞ LİONS KULÜBÜ BODRUM’DA BULUŞTU…

kabataş lions kulübü bodrum buluşması (2)

Kabataş Lions Kulübü tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen Lionların 9. Bodrum buluşması, bu yıl 08 Ağustos akşamı Bitez Ak-tur Sade Restaurant’ta gerçekleştirildi.

Bodrum Gündem Haber

Topluma hizmet yolunda çeşitli aktiviteler ile sesini duyuran ve uluslararası bazda en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Lions, dünyada 100, Türkiye’de 54.yılını geride bıraktı.

Uluslararası Lions dünya genelinde 100 yıldır sayıca en fazla üyeyle hizmet eden bir sivil toplum kuruluşu. “Nerede bir ihtiyaç varsa orada bir Lion vardır…” felsefesiyle hareket ettiklerini dile getiren Federasyon Başkanı Tuba Tengiz Yılmaz, hizmet yelpazesine ikinci yüzyılda dünyanın ve ülkemizin de son derece önemli iki “Diyabet ve çocuk kanseri…” konularının da eklendiğini kaydetti.

Federasyon Başkanı Tuba Tengiz Yılmaz; “Lions aynı zamanda bir liderlik okulu fakat bunu hizmetlerimizle birleştirmezsek hiçbir şey ifade etmez. Biz de bu yeni hedeflerle ilgili çalışmalar yapmak üzere hazırız; fakat biliyorsunuz yaz ayları sıcağın da etkisiyle genellikle tatil için kullandığımız dönemler. Dinlenmek, enerji toplamak, motivasyonumuzu artırmak için yurdumuzun güzel beldelerine gidiyoruz, tıpkı Bodrum’a geldiğimiz gibi. Eylül, ekim aylarında yeni motivasyon ve yeni organizasyonlarla bir araya gelecek ve hizmetlerimizle kalıcı, toplumumuza yararlı faaliyetlerde bulunarak ülkemizde de en güçlü sivil toplum kuruluşlarından biri olmanın haklı gururunu yüzyıllarca yaşamaya devam edeceğiz…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.