Bodrum Gündem

MODACI ÖZLEN AYATA’DAN  2017 YAZ TASARIMLARI İLE “Kİ-SHE-SEL 4” DEFİLE DİBEKLİHAN’DA…

MODACI ÖZLEN AYATA’DAN  2017 YAZ TASARIMLARI İLE “Kİ-SHE-SEL 4” DEFİLE DİBEKLİHAN’DA…

Kİ-SHE-SEL-4-DEFİLE-dibeklihan

Bodrumlu modaseverlerin ve moda takipçilerinin yakından tanıdığı Özlen Ayata,  merakla beklenen 2017 Yaz Defilesini 17 Ağustos’ta Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyünde gerçekleştirecek.

Bodrum Gündem Haber

Uzun yıllardır tasarımlarını sergilediği ve satışa sunduğu atölyesinin bulunduğu Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde gerçekleşecek olan “Kİ-SHE-SEL 4” defilesi, bu yıl da Modacı Özlen Ayata’nın doğa- insan ilişkisine bakışını yansıtan karakteristikler taşıyor.  Doğal malzemeler kullanmaya özen gösterdiği koleksiyonundaki tüm parçalar bizzat kendisi tarafından el işçiliği ile üretilmiş.

Deri yelekler, çantalar, takı ve aksesuarların her birinden sadece birer adet tasarlanarak üretilen Özlen Ayata koleksiyonu,  bu nedenle çok özel.  Felsefi anlamda doğanın insanoğluna verdikleriyle neler yapılabileceğinin de bir kanıtı olan tüm tasarımlar, estetik bütünlüğü ve çarpıcı görsel etkisiyle de izleyenlerde derin izler bırakıyor.

15 manken ile yaklaşık 300 parça özel tasarım deri ağırlıklı ve tamamı el yapımı yelek, çanta, takı ve kemerin göz önüne çıkacağı defile,  17 Ağustos günü, Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü Orhan Kemal Meydanı’nda, saat 19:30’da tüm ziyaretçilere açık olarak gerçekleşecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.