Bodrum Gündem

GÖREVDEN ALINMADIK, ÇIKAN HABERLER YALAN…

GÖREVDEN ALINMADIK, ÇIKAN HABERLER YALAN…

 

AK PARTİ BODRUM İLÇE BAŞKANI MACİT GÜNDOĞ

Ak Parti Bodrum ilçe başkanı Macit GÜNDOĞDU, Ak Parti bodrum ilçe başkanı ve ilçe yönetiminin görevden alındığına dair çıkan haberleri yalanladı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Ak Parti Bodrum ilçe başkanı Macit GÜNDOĞDU bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada Ak Parti bodrum ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin görevden alındığına dair haberlerin doğru olmadığını belirtti. Önümüzdeki bir ay içinde Ak Parti Bodrum ile teşkilatında ilçe kongresi yapılacağını ifade eden Ak Parti ilçe başkanı Macit GÜNDOĞDU  ‘Bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada, görevden alınma şeklinde çıkan haberler tamamen yanlıştır. Bir ay içinde ilçe kongremizi yapacağız. Bu kongre sürecinde genel merkeze, il ve ilçe teşkilatıma yeniden aday olmayacağımı bildirdim. Kurban bayramından sonra da şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz istifalarımızı il başkanlığımıza ve genel merkeze ileteceğiz. Bundan sonraki süreçte Ak Parti’nin bir neferi olarak verilen her türlü görevi yapmaya devam edeceğim. Aday olacak ve seçilecek kardeşlerime de başarılar diliyorum…’ dedi.

Ak Parti Muğla teşkilatı, T.C Cumhurbaşkanı ve Ak Parti genel Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın ‘Teşkilatımızda metal yorgunluğu var. Özellikle metal yorgunluğu olan il, ilçe ve belde yönetimlerimizin en kısa sürede yenilenmesi gerekiyor…’ şeklinde açıklamasının ardından değişim sürecine giren ilk illerden bir tanesi olarak biliniyor. Ak Parti,  Bodrum ilçe başkanı ve yönetim kurulunun aldığı bu istifa kararının ardından, başta il başkanlığı ve yönetim kurulu olmak üzere Muğla’nın diğer ilçe başkanlıklarında da değişimin başlayacağı sinyalini vermiş oldu.

Bodrum Ak parti ilçe başkanlığı için Orhan DİNÇ, Ömer ÖZMEN ve Yener ÇELİK’in isimleri öne çıkıyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.