Bodrum Gündem

“ÇALGI ÇENGİ İKİMİZ” EKİBİ, BODRUMLULARLA BİR ARAYA GELDİ…

çalgı çengi manşet“Çalgı Çengi İkimiz” filminin yönetmeni Selçuk Aydemir, başrol oyuncularından Murat Cemcir ve yapımcısı Necati Kocabaş 7. Bodrum Türk Filmleri Haftası kapsamında OASİS AVM’de bulunan Cinemarine Sinemalarında düzenlenen söyleşide izleyicileriyle buluştu.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber
OASİS AVM’de bulunan Cinemarine Sinemalarındaki söyleşiye katılan ekibi hayranları yalnız bırakmadı.

çalgı çengi ikimiz gösterimi (13)Sinemaseverlerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide seyircilerin sorularını yanıtlayan filmin yönetmeni Selçuk Aydemir, Çalgı Çengi ekibi olarak Bodrum Türk Filmleri Haftası etkinliğinin ilkine 7 yıl önce davet edildiklerinde çok şaşırdıklarını belirttiği konuşmasına şöyle devam etti ““Bu festivale davet edildiğimizde çok şaşırmıştık. Biz filmi vizyona soktuk, sinemalar almadı ve biri bizi festivale çağırdı. Festival 7’incisine kadar geldi. Çok başarılı bir şekilde devam ediyor. O zaman davet edilmemiz bizim için çok önemliydi. Büyük bir destekti bizim için” dedi.

“Ahmet Kural neden gelmedi?” sorusuna  “Sıla konseri ne zaman olursa o zaman gelir. Sıla’yla sevgili olduğundan beri bizi unuttu” diyen Aydemir’in cevabı salonda gülüşmelere neden oldu.

çalgı çengi ikimiz gösterimi (19)Ünlü oyuncu Murat Cemcir, Ahmet Kural ve yönetmen Selçuk Aydemir’le tanışmalarının ilk yıllarında başlarından geçen komik olayları seyirci ile paylaşırken Ahmet Kural’la oynadıkları bir çok dizinin birkaç bölümden sonra yayından kaldırıldığını esprili bir dille ifade etti. “Oynadığımız bir çok film de Selçuk Aydemir’de bizimle birlikteydi” diyen Cemcir sözlerine şöyle devam etti “Ahmet, Gazi dizisinde başrol oynarken ben dizinin 15’inci bölümünde konuk oyuncu olarak kısa bir bölüm oynadım. 18’inci bölümde dizi yayından kalktı. Daha sonra başka bir dizide ben ufak bir rolde oynuyorum. Ahmet konuk oyuncu olarak geldi, dizi yayından kalktı. Üsküdar’a Giderken’de biz Selçuk’la çalışıyoruz. Çok güzel gidiyorduk, Ahmet diziye konuk oyuncu olarak geldi, dizi bitti. Biz de dedik ki; aynı diziye aynı anda başlayalım, yoksa arkadaşlığımız bitecek. Sonra beraber yaptığımız ilk işimiz İşler Güçler dizisi oldu. “ dedi.

çalgı çengi ikimiz gösterimi (12)Bodrum Sinema ve Kültür Derneği Başkanı ve Cinemarine sinemalarının işletme sahibi Cenk Sezgin söyleşi öncesi  “Böylesine keyifli bir ortamda, böylesine fikir ve enerji patlaması yaşayan insanların ortaya çıkardığı performansı sahnede ve perdelerde görüyoruz. Çok gülüyoruz, çok seviyoruz kendilerini. Kendilerini BTFH kapsamında Bodrum’da ağırlayalım istedik. Sağ olsunlar bu yoğunluklarına rağmen, kundakta bıraktıkları küçücük çocuklarına rağmen geldiler bizimle beraber oldular. Onları 7 yıldan sonra yeniden ağırladığımız için çok mutluluk duyuyoruz.”  Dedi.
Söyleşi sonrası “Çalgı Çengi İkimiz” filminin gösterimi yapıldı. Etkinlikte Bodrum Sinema ve Kültür Derneği Başkanı Cenk Sezgin, film ekibine Bodrum Sağlık Vakfı öğrencilerinin yaptığı plaketlerden takdim etti.

Aynı akşam “Çalgı Çengi İkimiz” filmi Trafo Kültür Merkezi ile Mumcular Meydanında kurulan Açıkhava sineması ile seyirci karşısına çıktı. Film ekibi her iki gösteri alanına giderek seyircisi ile birlikte filmi izledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.