Bodrum Gündem

“İLÇE YÖNETİMİ BU SEÇİMDEN GÜÇLENEREK ÇIKMIŞTIR”…

“İLÇE YÖNETİMİ BU SEÇİMDEN GÜÇLENEREK ÇIKMIŞTIR”…

recai seymen chp bodrum ilçe başkanı (2)CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen 53 mahallede yaptıkları “Muhtarlık Bölgesi Delegeleri ve Parti İçi Ön Seçmen Seçimleri”nden ilçe yönetiminin “Önce ben diyenler değil, önce örgüt diyenler” sloganı ile yola çıktıkları ve  beyaz liste ile girdikleri seçimden güçlenerek çıktıklarını ifade etti. 

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen,  “Muhtarlık Bölgesi Delegeleri ve Parti İçi Ön Seçmen Seçimleri”nin tamamlanmasının ardından yazılı bir basın açıklaması yaptı. CHP Bodrum İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamanın detayları şu şekilde;

CHP Bodrum İlçe Başkanlığı “Muhtarlık Bölgesi Delegeleri ve Parti İçi Ön Seçmen Seçimleri” 19 Eylül tarihinde yapılan Konacık ve Çırkan mahalleleriyle tamamlandı.

Delege seçimleri için genel merkezden gelen talimatlar ışığında CHP Bodrum İlçe Başkanlığı, 11-19 Eylül tarihleri arasında 53 mahallede yaptığı ve son derece demokratik bir ortamda geçen seçimlerde delegelerini belirledi.

10 gün süren ve delege seçimlerinin sağlıklı şekilde yapılması için tüm grupların hassasiyet gösterdikleri gözlenen CHP Bodrum İlçe Başkanlığında 6249 üyenin 2974’ü oy kullanarak 400 Kongre delegesi ile 1123 ön seçim delegelerini belirledi.

Bundan sonraki süreçte ilçe kongrelerinin 21 Ekim ile 26 Kasım tarihleri arasında tamamlanması beklenirken, İl Başkanlık seçimleri ise 27 Kasım-31 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen “Önce ben diyenler değil, önce örgüt diyenler” düşüncesiyle beyaz liste ile yola çıktıklarını ifade ederek, ”İlçe yönetimim ve mahalle temsilcilerim demokratik bir seçim olması için çaba harcayarak, üyelerimizin de katkılarıyla seçimlerimizin 53 mahallemizde bir demokrasi şöleni şeklinde geçmesini sağladık. Seçilen delegelerimizi kutluyor, seçimlerin partimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçimlerden CHP Bodrum ilçe örgütü güçlenerek çıkmıştır. Bugünler de Ülkemizi yaşadığı olağanüstü durumdan çıkarmak için en büyük hedefimiz; Önümüzde yapılacak olan yerel seçimlerde partimizin başarılı çıkması ve anayasa değişikliği referandumunda oluşan hayır bloğunu genişleterek, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde başarılı olmaktır. ” dedi.

 

Yorumlar

  1. bodrumm dedi ki:

    Önce Bodrum’da yapılan delege seçimlerin bütün partiye hayırlı olmasını dilerim.
    Bodrum CHP İlçe Başkanı Recai Seymen “Önce ben diyenler değil, önce örgüt diyenler” ile yola çıktıklarını belirtmiş. Ben burada şunu söylemek istiyorum. Sayın ilçe başkanı sen hangi örgütten bahsediyorsun siz bu seçime adaletsiz bir şekilde girdiniz önce örgüt demediniz kaç aydan beri çalıştığınız bu seçimlere ilçe örgütünü hiçe sayarak geçen seçimde sizi ipten alan bazı kişilerle liste yaparak bu yarışa girdiniz parti içi başka bir örgütlenmeye müsaade ettiniz. Başkalarının laflarından çıkmadınız “ÇIKAMADINIZ” hep başkasının uşağı oldunuz. Bu seçimlere beraber girdiğiniz kişilerde öyle siz insanların ihtiyaçlarını kullanarak bu seçimi kazandınız mecbur kıldınız bu partinin üyelerini kandırdınız. Son olarak da şunu söylemek istiyorum geçen seçimde sizi ipten alan kişiler, yeri gelecek o oturduğunuz koltuktan sizi devirecek olan yine onlar olacak yani siz bu seçimde dahil hiç bir zaman kazanmış olmayacaksınız “KAYBEDECEKSİNİZ.”

  2. fikret karataş dedi ki:

    Yorumum diğer haberde. Dikkate sunuyorum!…