Bodrum Gündem

AVUKAT AYŞENAZ GÜLTEKİN İLE TURİZMCİ DENİZ ÖNCEL EVLENDİLER…

1 ayşenaz gültekin ve deniz öncel

Bodrum’un iki köklü ailesine mensup Avukat Ayşenaz Gültekin ile Turizmci Deniz Öncel Bodrum gelenek ve adetlerine uygun olarak bir hafta boyunca süren ağırlık götürme, kına ve düğün törenleri ile dünya evine girdiler. Gelinalma sırasında duygulu anlar yaşandı…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber

Efeler sülalesi olarak bilinen ve Atatürk Caddesi Çarşı Mahallesinin köklü ailelerinden Betül ve Mustafa Kemal Gültekin’in biricik kızları ve efendiliği ve genç yaşında yaptığı başarılı esnaflığı ile bilinen İbrahim Gültekin’in biricik kızkardeşi 1990 doğumlu Ayşenaz ile Eminler ve Eyüboğlu sülalesi olarak bilinen Bodrum Eskiçeşme Mahallesinin köklü ailelerinden Leyla ve Bitez eski Meclis üyesi Turizmci Vedat Öncel’in biricik oğulları Deniz Öncel ile dünya evine girdi.

Bodrum adetlerine göre geçtiğimiz hafta ağırlık ile başlayan düğün süreci, 6 Ekim günü akşamı kına gecesi ile devam etti. Kız ve erkek evlerinde de üç gün boyunca Bodrum yöresi yemekleri verildi. Erkek tarafı 7 Ekim Cumartesi günü öğleden sonra Atatürk Caddesinde bulunan kız evine gelin almak için geldi. Evin önünde yöresel oyunlar oynayarak coşkulu bir şekilde gelin alma yapıldı. Gelin Ayşenaz evden ağabeyi İbrahim Gültekin tarafından çıkartılıp damat Deniz Öncel’e teslim edilirken oldukça duygulu anlar yaşandı. Ayşenaz “Hem giderim, hem ağlarım…” diyerek ağabeyi, annesi ve babaannesi ile birlikte sevinç ve mutluluk gözyaşı döktüler.

Ortakent Müsgebi Düğün salonunda gerçekleşen düğüne oldukça yoğun bir katılım olurken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’de gençlere mutluluk dilediğini belirten bir telgraf gönderdi. CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediyesi Meclis üyeleri, BODER Başkanı Halil Özyurt ile Gültekin ve Öncel ailelerinin eş, dost, akrabaları katıldı.

Ayşenaz ve Deniz Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollarının çalışmaları sırasında tanışarak, yaşamlarını birleştirme kararı almışlar. Yalıkavak’ta ikamet edecek olan genç çift balayı için Antalya’ya gittiler. Ayşenaz Avukatlık yaparken, Deniz ise babası Vedat Öncel gibi turizmcilik yapıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.