Bodrum Gündem

TURHAN TÜRKOĞLU TOPRAĞA VERİLDİ…

Turhan-Türkoğlu-yaşama-veda-etti

Bodrum Tepecik Mahallesinin tanınan isimlerinden birisi olan ve yıllarca Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesinde görev yapan 1929 doğumlu Turhan Türkoğlu yaşama veda etti.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Tepecik Mahallesi sakinlerinden, Aynur Türkoğlu’nun eşi, Bodrum Belediyesi Avukatlarından Mehmet Akif Türkoğlu ile Mustafa ve Niyaze Türkoğlu’nun babaları Turhan Türkoğlu, mide kanaması teşhisi nedeni ile hastaneye kaldırıldı. Bir gün boyunca yoğun bakımda tedavi altına alınan Türkoğlu, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşama veda etti. 88 yaşında yaşama veda eden Turhan Türkoğlu yıllarca Bodrum Arkeoloji Müzesinde görev yapmıştı.

Turhan Türkoğlu yaşama veda etti (19)Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Turgay Kaya, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, BODER Başkanı Halil Özyurt, İMO Bodrum Şube Başkanı İlhan Özyiğit, Muğla Barosu Bodrum Şube Başkanı Cavidan Karaöz Özyiğit, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, CHP Bodrum İlçe geçmiş dönem başkanlarından Dr.Kerim Cangır, geçmiş dönem Bodrum Belediye Başkanları Tuğrul Acar ve Mazlum Ağan, geçmiş dönem Bodrum Belediyesi Meclis üyeleri, Bodrumlu esnaflar, ailenin dostları ve akrabaları, eşi, evlatları, eş ve dostları Turhan Türkoğlu için Tepecik Camiinde bir araya geldiler. İkindi namazının ardından, cenaze namazı kılındı.

Turhan Türkoğlu’nun cenazesi daha sonra Karaburgaz mezarlığına götürülerek, toprağa verildi. Merhumun toprağa verilmesinin ardından da evlatları Mehmet Akif, Mustafa ve Niyaze Türkoğlu mezarlık çıkışında taziyeleri kabul ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.