Bodrum Gündem

SERRA ve İBRAHİM MUTLU EVLENDİ, ONLAR ERDİ MURADINA…

serra altıparmak ve ibrahim mutlu evlendi ekim 2017

Serra Altıparmak ile İbrahim Mutlu, Azka Otel’de Sema Koyunba-Concierge Bodrum Services Organizasyonun hazırladığı muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Ortakent’in esnaflarından Berber Hasan ile Zühra Mutlu’nun biricik oğulları, Ortaken’in yağız delikanlılarından İbrahim Mutlu ile Denizli eşrafından Cengiz ve Hanzade Altıparmak’ın güzeller güzeli kızları Serra Altıparmak bir yastıkta kocamak dileği ile yaşamlarını birleştirdiler.

Serra ve İbrahim ikisi de 27 yaşında. İlkokuldan beri arkadaşlar. Lakin dört yıl önce bu arkadaşlıkları aşka dönüşmüş bir anda. Dört yıl boyunca arkadaşlıklarının olgunlaştırıp, artık meyve zamanı geliyor diyerek evlenmeye karar vermişler.

Ortakent’in yağız delikanlısı İbrahim su sporları ile ilgili çalışıyor. Yelken Antrenörlüğü yaparken, aynı zamanda da Yelken Eğitimi veren bir okulun da sahibi. Gelin kız Serra ise İç Mimarlık eğitimi almış. Lakin ticaret ile uğraşıyor. Oldukça renkli bir iş yeri var. Aşçı pastanesi olarak bilinen, “Pembe Krema” adlı bir işyerinin de sahibi.

Genç çift nikâhlarını kıyılmadan önce, her evlenmeye kalkan Bodrumlu gencin yaşadığı gibi, Bodrum geleneklerine uygun olarak yapılan ağırlık, yemekli ikramlar ve kına ile bir haftadan bu yana süren etkinliklerin ardından, Azka Otel’de, Sema Koyunba-Concierge Bodrum Services tarafından çok özel olarak hazırlanmış bir düğün töreni ile evlendiler.

serra altıparmak ve ibrahim mutlu evlendi ekim 2017 (14)Serra ve İbrahim çifti salon havai fişeklerinin arasından salona girdiler ve nikâh akdinin yapılacağı çiçekler ve tüller ile süslenmiş bir kürsünün önünde, bu güne kadar binlerce sevdalının nikâhlarını kıyan Aysun Öncel’i beklediler. Yakaları altın rengi teller ile işlenmiş, bordo cübbesi ile yanlarına geldiğinde hem Serra’nın, hem de İbrahim’in heyecanı zirve yapmıştı.  Nikâh memuru Öncel’in genç çifti eş ilan etmesinin ardından, geleneksel olarak Aile Cüzdanını Serra’ya verdi. Serra Aile Cüzdanını geleneksel olarak havaya kaldırdı, ancak bu iki kişilik bir anlaşma şeklinde gelen uyarılar üzerine Serra ve İbrahim Aile Cüzdanını birlikte havaya kaldırarak mutluluklarını salondaki davetliler ile paylaştılar.

serra altıparmak ve ibrahim mutlu evlendi ekim 2017 (6)Serra ve İbrahim çifti ilk danslarını yaptıktan sonra, takı merasimine geçildi.

Mutlulukları ve heyecanları yüzlerine yansıyan Serra ve İbrahim Mutlu çifti düğüne katılan dostları ve arkadaşları ile gece boyunca dans edip gönüllerince eğlendiler.

Serra ve İbrahim Mutlu çifti balayı için Karadeniz turu yapacaklar…

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.