Bodrum Gündem

ALKIM DENİZASLANI CHP BODRUM GENÇLİK KOLLARI BAŞKAN ADAYI…

Alkım Denizaslanı 17 Aralık’ta yapılacak olan CHP Gençlik Kolları Başkanlığı için adaylığını açıkladı…

Fatih Bozoğlu/Bodrum GündemAlkım Denizaslanı Bodrum CHP Gençlik Kolları Başkan adayı 3

CHP Muğla Örgütü Kongre süreci devam ediyor. 3 Aralık 2017’de gerçekleşecek olan Bodrum İlçe Kongresi ardından 17 Aralık günü de CHP Bodrum Gençlik Kolları seçimi olacak. Bir önceki Gençlik Kolları seçiminde, henüz 18 yaşındayken örnek bir cesaret göstererek başkanlığın aday olan Alkım Denizaslanı 80 oy almıştı. CHP Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Salih Yanık ise 176 oy alarak başkan seçilirken, başkanlığı kazanan Salih Yanık ve ekibi oldukça olgun bir davranış sergileyerek abartılı sevinç gösterileri yapılmadan her iki aday birbirlerini tebrik etmişlerdi. Aralık 2015’de yapılan CHP Bodrum Gençlik Kolları seçimi hem Bodrum hem de Muğla siyasetine, hatta Türkiye siyasetine örnek olacak bir olgunluk, ahenk ve adeta bir demokrasi şöleni havasında gerçekleştirilmişti.

16 yaşında CHP Gençlik Kollarında aktif siyaset yapmaya başlayan ve 18 yaşında başkanlığa aday olan Alkım Denizaslanı “18 yaşında aday olarak, bizden sonra siyaset yapmaya hevesli kardeşlerime örnek olmak ve onları cesaretlendirmek amacı ile adaylığımı koymuştum. Çok güzel bir seçim süreci yaşadık. Sonuçta Salih ağabeyim yarışı önde bitirdi. Ama ben hiçbir zaman kaybettik demedim. Küsmedik ve seçimin ertesi günü partimiz için çalışmaya başladık. Bir çok seçim yaşadık ve canla başla çalışmaya devam ettik. Bu süreçte büyüklerimizden oldukça önemli bilgiler aldık, deneyim kazandık…” dedi.

Alkım-Denizaslanı-Bodrum-CHP-Gençlik-Kolları-Başkan-adayı-8Alkım Denizaslanı 17 Aralık günü gerçekleşecek olan CHP Gençlik Kolları Kongresinde ekibi ile birlikte aday olduklarını ifade ederken bu kararı alırken Bodrum Gençlik Kolları üyeleri ile tek tek görüştüklerini ve onların desteğini alarak yola çıktıklarını belirterek “Birlik içinde, CHP’nin hem yerelde, hem de genelde kazanması için çalışacağız. Sen ben demeden biz diyerek yola çıktık, 10 Aralık’ta yapılacak kongremizde CHP gençlik örgütümüzden destek bekliyor, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.