Bodrum Gündem

MAZILI ÖĞRENCİLERDEN “CUMHURİYET KAZANIMLARI VE ATATÜRK SEVGİSİ” SERGİSİ…

mazılı öğrencilşerden cumhuriyet kazanımları sergisiKaria Rotary Kulübü “Cumhuriyetin Kazanımları Kazanımları” Komitesinin organize ettiği “Cumhuriyet ve Atatürk Sevgisi” temalı resimler OASİS AVM Sümbül Sokak’ta sergilendi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Özcan Duran Karagöl Ortaokulu ve Yukarı Mazı İlkokulu öğrencilerinin “Cumhuriyet ve Atatürk Sevgisi” resimleri sergisi hafta sonu yapılan organizasyonla OASİS AVM Sümbül Sokak’ta sergilenmeye başladı.

Sergiye Karia Rotary Kulübü Dönem Başkanı Aliye Muslu, Cumhuriyetin Kazanımları Komite Başkanı Hülya Kocadon, Kulüp üyeleri, öğrenci ve veliler katıldı.

Sergi öncesi Mazı’dan gelen çocuklar önce öğlen yemeği yiyip sinemaya gittikten sonra yıl içinde hazırladıkları “Cumhuriyet ve Atatürk Sevgisi” temalı resimlerini Karia Rotary Kulübü sponsorluğunda OASİS AVM Sümbül Sokak’ta sergilemeye başladılar. Sergi sonrası öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Karia Rotary Kulübü “Cumhuriyetin Kazanımları Kazanımları” Komitesi tarafından Bodrum Mazı köyü ilkokul öğrencileri için düzenlenen “Cumhuriyet ve Atatürk Sevgisi” konulu resim sergisi görülmeye değer.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.