Bodrum Gündem

“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK, SORUMLULUĞU ÜSTLENMEK İÇİN SİZLERDEN YETKİ İSTİYORUZ”…

“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK, SORUMLULUĞU ÜSTLENMEK İÇİN SİZLERDEN YETKİ İSTİYORUZ”…

Alkım Denizaslanı 17 Aralık Pazar günü yapılacak olan CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanlığı seçimi için adaylığını ilçe merkezinde açıkladı. Denizaslanı “16 yaşımdan itibaren sizin içinizde büyüdüm. Elimizi taşın altına koyduk, sorumluluğu üstlenmek için sizlerden yetki istiyoruz” dedi…

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bir önceki Gençlik Kolları seçiminde, henüz 18 yaşındayken örnek bir cesaret göstererek başkanlığın aday olan Alkım Denizaslanı, başkanlık için yeniden aday.

“Emeği, Vizyonu, İyi ve Kötü Gününüzde Kim Yanınızda Onu Ölçün”…

Sözlerine kendisinin siyaseten gelişmesine katkıda bulunan geçmiş dönem başkanlarına teşekkür ederek başlayan Alkım Denizaslanı, 17 Aralık’ta başkanlık bayrağını Salih Yanık’tan devir alacağını kaydetti. Denizaslanı “Ben sizin içinizde büyümüş bir kardeşinizim. Siz beni büyüttünüz desem yeridir. Partiye girdiğim zaman 16 yaşındaydım. 18 yaşında Gençlik Kolları başkanlığına aday olabilmek cesaretini göstermiştim. Sonuç olarak bu yarıştan Salih abim galip olarak ayrılmıştı. Ama biz hiçbir zaman bu yarışta ilgili kaybettik demedik. Seçim bitişini ertesi gününden itibaren partimiz için çalışmaya devam ettik. Hiçbir zaman hırsların, makamların veya koltukların peşinde değil her zaman partimizi iktidara taşımanın peşinde olan gençler olarak buradayız. Arkadaşlar Cumhuriyet Halk Partisinin bir kültürü vardır. Oy kullanacak kardeşlerimin başkanlık seçiminde üç şeye dikkat etmelerini rica ediyorum. Üç şeyi ölçmenizi rica ediyorum; bir emeği ölçün, iki vizyonu ölçün ve üç iyi gününüzde kötü gününüzde kim yanınızda ona ölçün. Ben bu partideki her kardeşimin, her ağabeyimin, her ablamın her zaman yanında olmaya gayret gösterdim.” Dedi.

CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkan adayı Alkım Denizaslanı,  Cumhuriyet Halk Partisinde gençliği yeniden bir arada tutmak için bu işe gönül koyduğunun altını çizdiği konuşmasına şöyle devam etti “Bu işe girerken ekip arkadaşlarıma hep şunu söyledim; herkes kişisel hesapları bir kenara bıraksın. Geçmişteki kavgalar geçmişte kaldı, biz geleceğe bakacağız. Gerek yerel seçimde, gerek genel seçimde partimizi iktidara taşımak için uğraşacağız. Sandıklar koyulur, sandıklar hesaplaşma yeri değildir. Sandıklar demokrasinin bulunduğu yerdir. Biz bir demokratik yarışa giriyoruz. Aday olan diğer kardeşimize Mehmet Yıldızhan’a da başarılar diliyorum. Umarım bu seçimin kazananı kaybedeni olmadan Cumhuriyet Halk Partisi’ne seçim kazandıracağız. “

“Her Birinizden Aldığım Bilgi, Tecrübem Ve İlk Günkü Heyecanımla Aday Oluyorum”…

Yönetimi belirlerken Bodrum’daki tüm mahallelerden temsilciler seçmeye gayret ettiğini ifade eden CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkan adayı Alkım Denizaslanı,  “Yönetimimizi kurarken şuna çok dikkat ettik; bütün beldelere temsilcilik vermeye çalıştım. Biliyorsunuz Muğla büyükşehir olduktan sonra belde örgütlerimiz eskisi kadar güçlü halde değil.  Özellikle büyük olarak gördüğümüz mahallelerde her mahalleden bir temsilci almaya özen gösterdik. Gittiğimiz mahallelerde şunu yaşıyoruz; gerçekten güzel gençlik kitleleri var. Genç arkadaşlarımız gelip toplantılarımıza katılıp fikir belirtiyorlar ama bu arkadaşların bölgelerinde örgütlerine bilmesi için birer tane temsilcisi olması fikrine vardık. Yeniden söylüyorum bu partiye girdiğim gün 16 yaşındaydım bugün 20 yaşındayım.  Eğer bugün bu koltuğa aday olabiliyorsam bunun eseri sizlersinizdir. Sizlerin her birinizden aldığım bilgi, öğrendiklerim, tecrübem ve ilk gün girdiğimde kaybetmediğim heyecanımdır.  17 Aralıkta sloganımız ‘Birlikte Birlik’ ile birlikte kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden, Hak için, hukuk için, adalet için sizlerden yetki istiyorum.”

“Hiç Kimse, Hiçbir Beldenin, Hiçbir Mahallenin Ağası Da Paşası Da Değildir”…

“Cumhuriyet Halk Partisi’nin diğer partilerden ayıran bir özellik vardır; Cumhuriyet Halk Partisi hiçbir zaman biat kültürü ile hareket etmez. Cumhuriyet Halk Partisi hiçbir zaman hesaplaşmanın partisi olmamıştır.  Gittiğimiz bazı yerlerde duyduklarım nedeniyle üzülüyorum. Açık açık şunu söyleyeyim; her kardeşim kendi hür iradesi ile fikri ile oy kullanma hakkına sahiptir. Hiç kimse, hiçbir beldenin, hiçbir mahallenin ağası da paşası da değildir. Cumhuriyet Halk Partisi, Mustafa Kemal’in evlatlarının özgür iradeli gençlerinden oluşur. 17 Aralık’ta da bunu kanıtlamak şarttır. Sözlerimi bitirmeden önce son olarak şunu eklemek istiyorum; 17 Aralık’tan sonra bizim ilk işimiz ciddi anlamda örgütlenme olacak. Bir yerel, bir de genel seçim yaşayacağız.  Hatta genel seçim olarak değerlendirmeyin. Bir yerel seçim bir de Cumhuriyetimizin kaderini belirleyecek olan bir oylamaya gideceğiz. Ülkemizin dikte ile yönetildiği bugünlerde biz gençliğe düşen görevin farkındayız. Elimizi taşın altına koyduk, sorumluluğunu üstlenmek istiyoruz. 17 Aralık’ta sizlerden yetki istiyoruz. Gelin hep beraber birleşelim, birleştirelim. Güçlene güçlene 2019’a gidelim. “ dedi.

“Bu Yarışa Giren Partinin Gençlerini Görünce Göğsümüz Kabardı”…

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Alkım Denizaslanı’nın adaylık açıklaması ile ilgili şunları söyledi “Bugün buraya partimizin Gençlik Kollarına aday olan Alkım arkadaşımızın basın açıklaması için buradayız. Önümüzdeki hafta yapılacak olan İlçe Gençlik Kongresinde bugün adaylığını Alkım açıkladı, diğer arkadaşımız da Pazartesi günü açıklayacak. Bizim için gençler geleceğimizdir. Biz gençlerin her zaman önünü açmaya gayret ettik. Geçmişteki yönetimimizde çalışan arkadaşlarımız bunu bilir. İki arkadaşıma da başarılar diliyorum. Bu yarışa giren partinin gençlerini görünce göğsümüz kabardı. Hakikaten partinin geleceği gençlerimizdir. Bu konuda Önümüzdeki hafta yapılacak kongrede gerek Alkım arkadaşımız, gerek Mehmet arkadaşımız kim çıkarsa çıksın partimiz için çalışacaklarından eminim. Diğer arkadaşımızın da onlara yardım edeceğine eminim. Türkiye şu anda tehlikeli bir süreçten geçiyor. Dün Ataşehir belediye başkanımızı görevden aldılar. CHP’li belediyelere müfettiş göndermeye başladılar. Sırf gündem değiştirmek için. Hepimizin birlikte mücadele etme zamanı. Kişisel kırgınlıklarımızı bırakmamız lazım. Çünkü kurtarmak için çaba arayacağımız bir Cumhuriyet var. Bu Cumhuriyet giderse ne koltuk, ne makam hiçbir şey kalmaz. “ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.