Bodrum Gündem

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUZ…

Mehmet Engin Yıldızhan CHP Bodrum Gençlik Kolları başkanlığı için aday (1)

Bodrum ve Muğla değil, Türk siyasetine örnek olacak bir davranış ve siyasi üslup ile adaylık yarışını sürdüren CHP Bodrum Gençlik Kolları adayları seçilen kim olursa olsun birbirimize ve partimize küsmeden birlik ve beraberlik içinde çalışacağımıza söz veriyoruz…” derken adaylığını açıklayan Mehmet Engin Yıldızhan “Mücadelemizi binaların içinde değil, sokakta sürdüreceğiz ve halkın içinde olacağız. Geleceğe önsöz yazıyoruz…” dedi. Adaylık açıklamasına katılan CHP’liler ise “İşte siyaset böyle yapılır…” şeklinde değerlendirmelerde bulundular…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP Bodrum Gençlik Kolları adayları sadece Bodrum ve Muğla değil, Türk siyasetine örnek olacak bir davranış ve siyasi üslup ile adaylık yarışını sürdürüyorlar. 9 Aralık 2017 Cumartesi günü CHP Bodrum Gençlik Kolları başkanlığı için adaylığını açıklayan Alkım Denizaslanı’ndan sonra, Mehmet Engin Yıldızhan’da CHP Bodrum Gençlik Kolları başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. CHP Bodrum İlçe binasında gerçekleşen adaylık açıklaması sırasından gençlerin birlik ve beraberlik içinde, CHP’nin yerelde ve genelde iktidar olması için birlikte çalışacaklarına dair söz verirken, seçimin sonucu ne olursa olsun küsmeden ve birbirlerini kucaklayarak el ele yürüyeceklerini ifade ettiler. Bu söylemlerin ardından partililer gençleri coşku ile alkışladılar. Bazı partililerin gençlerin bu ifadelerden dolayı çok duygulandıkları ve gözlerinin dolduğu görüldü.

3 Aralık 2017 Pazar günü gerçekleştirilen Bodrum CHP İlçe Kongresinin ardından, 17 Aralık 2017 Pazar günü de CHP Bodrum Gençlik Kolları seçimi yapılacak. Alkım Denizaslanı ve Mehmet Engin Yıldızhan’ın aday olduğu seçim süreci adeta Türk siyasetine örnek olacak bir kalitede devam ediyor.

Adaylığını CHP’lilerin katıldığı basın açıklaması ile duyuran Mehmet Engin Yıldızhan birlikte çalışacağı ekibini de tanıttı. Konuşmasında oldukça önemli noktalara da değinen Yıldızhan, “Mücadelemizi binaların içinde değil, sokakta sürdüreceğiz ve halkın içinde olacağız. İnanıyorum bu şekilde yürüteceğimiz seçim çalışmaları sonunda kazanan CHP olacak, Türkiye olacaktır…” dedi.

Mehmet Engin Yıldızhan CHP Bodrum Gençlik Kolları başkanlığı için aday (16)PARTİ TERBİYESİ ALMIŞ VE BU İŞE SEVDALANMIŞ GENÇLERİN SAYISINI ARTIRACAĞIZ…

1990 Bodrum doğumlu ve iç mimarlık eğitimi alan Yıldızhan, 2016 yılından itibaren ilçe örgütünde Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekteydi. CHP’nin, Adalet Yürüyüşü, Adalet Mitingi ve Adalet Kurultayı başta olmak üzere birçok önemli etkinliğinde hazır bulunan Yıldızhan, partide daha fazla görev almak istemesinin nedenini ise şu sözlerle açıkladı: “Parti bir sevda işidir. Ben bu partiye, bu partinin mücadelesine gönlümü verdim. Ancak bunun yanında parti terbiyesi ve örgüt bilincini de layıkıyla aldığımı düşünüyorum. Göreve geldiğim takdirde, gençlik kollarının ilk işi, parti terbiyesi almış ve bu işe sevdalanmış gençlerin sayısını olabildiğince arttırmak olacaktır…”

Mehmet Engin Yıldızhan CHP Bodrum Gençlik Kolları başkanlığı için aday (6)ŞAHSİ MENFEATİ OLANLAR İLE İŞİMİZ YOK…

Güçlü bir partinin güçlü bir tabanla mümkün olduğuna vurgu yapan Yıldızhan “Mahalle temsilciliklerimizin güçlü bir şekilde çalışması hem buradaki arkadaşlarımızın daha aktif çalışmasını hem de yeni arkadaşlar kazanmamızı sağlayacaktır. Bunu yaparken bütün Bodrum’daki genç arkadaşların birbirlerine daha fazla yakınlaşmasını sağlayacağız. Birbirini tanımayan, iyi ve kötü günlerinde birbirlerinin yanında olmayan insanlar güçlü bir gençlik örgütü oluşturamazlar. Şahsi menfaatleri için değil partiye sevdalanıp bu işe soyunan insanların öncelikle yol arkadaşı olması lazım, biz bunu sağlamaya çalışacağız…” dedi.

Mehmet Engin Yıldızhan CHP Bodrum Gençlik Kolları başkanlığı için aday (18)BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUZ…

Konuşmasının sonunda önce CHP Gençlik Kolları Başkanlığını sürdüren Salih Yanık’a ve partili büyüklerinin verdiği desteğe teşekkür etti ve yanına Alkım Denizaslanı’nı da alarak “Burada hepinizin huzurunda söz veriyoruz; hangimiz seçilirse seçilsin, diğerimiz küsmeyeceğiz. Hangimiz seçilirsek diğerimiz ekibi ile birlikte, seçilmiş olanla birlikte CHP’nin yerelde ve genelde iktidar olması için sokak sokak, kapı kapı çalışacağız. Buna ikimizde söz veriyoruz…” dedi. Partililerin coşkulu alkışları ile karşılanana bu sözlerin ardından Alkım Denizaslanı da  “Mehmet kardeşimin söylediği gibi verdiğimiz bu sözün gereği olarak bu hafta sonu her ikimizin ekibinin de yer alacağı bir kahvaltıda bir araya gelerek birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu dosta, düşmana göstereceğiz…” dedi. CHP’liler bu iki gencin sözlerini coşku içinde ayakta alkışladılar.

Mehmet Engin Yıldızhan CHP Bodrum Gençlik Kolları başkanlığı için aday (24)BU GENÇLER KİMSENİN ADAMI DEĞİL, ÖRGÜTÜMÜZE GÜVENEREK YOLA ÇIKTILAR…

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen de gençlerin örnek teşkil edecek üsluptaki adaylık açıklamalarından, basın açıklamasına katılan diğer partililer gibi oldukça keyifliydi. Başkan Seymen ilçe kongresinden CHP’nin kazanarak çıktığını, birlikte yarıştığı arkadaşı Tuna Işın ile yine öncesinde olduğu gibi seçimden sonra da birlikte mücadeleye devam edeceklerini ifade ederek “Önceki gün Alkım arkadaşımız, bu günde, bugün de Mehmet arkadaşımız CHP Gençlik Kolları başkanlığı için adaylıklarını açıkladılar. Gençlik Kolları seçimini yine bir demokrasi şöleni içerisinde sürdürüyoruz. Önümüzdeki süreçte yine bu kalitede bu üslupta Kadın Kolları adaylarımızın da yarışı olacak. Biz Böyle bir partiyiz. Kimsenin kimseyi kötülemeden yürütüldüğü bir yarış içindeydik, yine aynı şekilde devam ediyoruz. CHP içerisinde hiçbirimiz genel merkez tarafından belirlenmiş değiliz. Cumhuriyet Halk Partisi içinde böyle bir şey olmaz. Hepimiz özgür irademizle, örgüte güvenerek bu yollara çıktık. Bu genç arkadaşlarımız da kimsenin adamı değildir, onlar örgütümüze güvenerek yola çıktılar…” dedi.

Mehmet Engin Yıldızhan CHP Bodrum Gençlik Kolları başkanlığı için aday (23)ÖNCE KENDİ BELEDİYELERİNE MÜFETTİŞ GÖNDERSİNLER…

CHP Bodrum İlçe Başkanı Seymen 2018 yılının çok önemli bir sene olduğunu ve her an bir erken genel seçim kararının olabileceğine dikkat çekerek “Her an erken seçim olabilir. Onun için örgütümüzün birlik beraberlik içerisinde olması lazım. Evet bugünlerde basında okuduğunuz veya gördüğünüz televizyonlarda izlediniz, Cumhuriyet Halk Partisi belediyelerine müfettiş gönderiyorlar. Buradan onlara ekmek çıkmaz. CHP’li belediyelerimizin veremeyeceği hiçbir hesap yoktur. Çünkü Hükümet ve AKP sıkışmış durumda. Gündem değiştirmek için Cumhuriyet Halk Partili belediyelere bastırıyorlar. Bunların içerisinde Muğla Büyükşehir Belediyesinde duyururuz ama bizim bütün belediyelerimiz Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimizin hepsi aktır, pürdür. Öncelikle Ankara, İstanbul, Balıkesir gibi görevden aldıkları istifaya zorladıkları kendi belediyelerine baksınlar. Ankara Büyükşehir Belediye başkanının basın açıklamalarına baksınlar ve gidip inceleme başlatsınlar orada…” dedi.

Başkan Seymen siyasi üslubun iyice kötüleştiğine, İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’yu kastederek, devletin bir bakanına yakışmayacak sözlerin sarf edildiğine vurgu yaparak; “Bu sözler bir devletin İçişleri bakanına yakışan ifadeler değildir. Genel Başkanımız Cumhuriyeti kuran bir partinin genel başkanıdır. Herkesi saygıya davet ediyorum…” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.