Bodrum Gündem

İYİ PARTİ BODRUM’DA ŞAHBAZ İLE İDDİALI BİR BAŞLANGIÇ YAPTI…

İYİ PARTİ BODRUM’DA ŞAHBAZ İLE İDDİALI BİR BAŞLANGIÇ YAPTI…

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığına Mehmet Onur Şahbaz atandı (5)

İYİ Parti; 2009-2014 yılları arasında başarılı bir belediye başkanlığı görevi yürüten, demokrat, ılımlı görüşleri ile bilinen, Ortakent-Yahşi Belediyesi eski Başkanı Mehmet Onur Şahbaz’ı İyi Parti Bodrum İlçe Başkanlığı için görevlendirerek, Bodrum’da oldukça iddialı bir başlangıç yaptı. Mehmet Onur Şahbaz “İyi Parti’nin hedefleri ve amaçları ile aynı doğrultuda olduğumu tespit ettiğim için görevi kabul ettim…” dedi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

İYİ Parti önce Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Musavvat Dervişoğlu’nun yardımcılığına, Konacık Belediye eski Başkanı Mehmet Tosun’u görevlendirilmesinin ardından, İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığına da Ortakent Belediyesi eski Başkanı Mehmet Onur Şahbaz’ı görevlendirdi.

Demokrat görüşleri ve geçmiş dönemdeki başarılı hizmetleri ile Bodrumluların yakından tanıdığı bir isim olan Mehmet Onur Şahbaz’ın bu göreve atanması ile İYİ Parti’nin Bodrum’da iddialı bir başlangıç yaptığı ifade ediliyor.  2017 Ocak ayı itibarı ile mensubu bulunduğu Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) istifa ettiğini ve bu bir yıllık süreç içinde aktif siyaset içinde bulunmadığını kaydederek “Bende herkes gibi siyasi gelişmeleri ve İYİ Parti kuruluş sürecini izledim. Temel hedefi ve ortak noktası, Atatürk ilkelerini esas alan, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü savunan, istikrarlı ve öngörülebilir bir ekonomiyi amaç edinen, kadın genel başkanıyla kadının toplumda hak ettiği yeri almasını, hukukun üstünlüğünü temel şart olan kabul eden, doğaya, çevreye ve hayvan haklarına gerçek anlamda sahip çıkan ve saygı duyan, bölgesel güç ve lider ülke olup barışı amaç edinen bu siyasi hareket toplumun her kesiminden ilgi ve kabul görmüştür…” dedi.

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığına Mehmet Onur Şahbaz atandı (1)İYİ PARTİ İLE AYNI DOĞRULTUDA DÜŞÜNÜYORUM…

İYİ Parti Bodrum kurucu İlçe Başkanlığı görevine getirilen Şahbaz; “Gelinen noktada bilinçli ve sağduyulu bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak şahsım da İyi Parti’nin hedefleri ve amaçları ile aynı doğrultuda olduğumu tespit etmiş bulunmaktayım. Bu aşamada Bodrum’da yaşayan, Bodrum’a gönül vermiş saygıdeğer hemşerilerimizin görüş ve beklentileri, geçmişte beraber siyaset yaptığım arkadaşlarımın ortak kanaati, İyi Parti Kurucu İl Başkanı olarak görevlendirilen Sayın İncilay Gezgin Şekerdağ’ın, İyi Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiş eski Konacık Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tosun’un ve aynı zamanda partimizin Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Sayın Metin Ergun’un talepleriyle İyi Parti Bodrum Kurucu İlçe Başkanlığı görevini kabul etmiş bulunmaktayım…” dedi.

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığına Mehmet Onur Şahbaz atandı (2)TOPLUMUN HER KESİMİNİ KUCAKLAYAN BİR YÖNETİM KURULU OLUŞTURACAĞIZ…

İyi Parti Bodrum kurucu İlçe Başkanlığı görevine getirilen Ortakent-Yahşi Belediyesi’nin son belediye başkanı Mehmet Onur Şahbaz; “8.12.2017 itibariyle almış olduğumuz bu görev kapsamında temel hedefimiz parti programını ve tüzüğünü benimsemiş, Bodrum temel ve ortak değerlerine sahip çıkan, toplumun her kesimini kucaklayan ve temsil eden bir yönetim kurulu oluşturarak; Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i ve İyi Parti’yi Bodrum’da en iyi şekilde anlatabilmek ve temsil edebilmektir. Önümüzdeki süreçte öncelikli olarak kurucu yönetim kurulumuzu oluşturarak Bodrum siyasi hayatındaki önemli yerimizi alacağımızı ve Bodrum’u seven, Bodrum’a gönül vermiş herkesi İYİ Parti çatısı altına beklediğimizi belirtir, bu yolda bizi destekleyen herkese teşekkürlerimi sunarım. Türkiye İYİ olacak, Bodrum İYİ olacak…” şeklinde sözlerini tamamladı.

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığına Mehmet Onur Şahbaz atandı (3)İYİ PARTİ TEŞKİLATINDA KADIN KOLLARI OLMAYACAK…

Temel hedeflerinin parti programını ve tüzüğünü benimsemiş, Bodrum temel ve ortak değerlerine sahip çıkan, toplumun her kesimini kucaklayan ve temsil eden bir yönetim kurulu oluşturarak, Bodrum siyasi hayatındaki yerlerini alacaklarını ifade eden Mehmet Onur Şahbaz gazetecilerin, İlçe Kongrelerinin yapılıp yapılmayacağı ve teşkilatlanmanın nasıl olacağı yönündeki sorularına “Tüzüğümüz gereğince en kısa zaman genel kurulumuzu da toplayarak demokrasinin gereklerini yerine getireceğiz. Parti teşkilatımızın yapılanmasında Gençlik Kolları olacak, ancak kadın kolları olmayacak. Merkezimizin yüzde 25 kadın kotamız var. Bu en hassas olduğumuz konulardan birisidir. Yönetimlerde en az yüzde 25 kadın kotası uygulanacak. Bu olmazsa olmazımızdır. Gençlik konusunda zaten görüşlerimiz bellidir…” şeklinde yanıtladı.

Mehmet Onur Şahbaz basın toplantının sonunda Bodrum’u seven, Bodrum’a gönül vermiş herkesi İYİ Parti çatısı altında siyaset yapmaya davet etti.

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığına Mehmet Onur Şahbaz atandı (6)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.