Bodrum Gündem

İYİ PARTİ’NİN BODRUM’DAKİ İLK YÖNETİM KURULU BELLİ OLDU…

İYİ PARTİ’NİN BODRUM’DAKİ İLK YÖNETİM KURULU BELLİ OLDU…

MEHMET ONUR ŞAHBAZ İYİ PARTİ BODRUMMehmet Onur Şahbaz’ın ilçe başkanı olarak atandığı İyi Parti’nin  Bodrum İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, 5 Ocak Cuma günü görücüye çıkıyor.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

2017 yılının son ayında Bodrum İlçe Başkanı belli olan ve Bodrum’daki oluşumunu tamamlama yoluna giden İyi Parti, ilk yönetim kurulunu Cuma günü düzenleyecekleri toplantı ile kamuoyu ile paylaşacaklar.

Mehmet Tosun’un Mahalli İdareler Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesinin ardından bir dönem Ortakent Belde Belediye Başkanlığı yapmış olan Mehmet Onur Şahbaz’ın da ilçe başkanı olarak atanmasının ardından çalışmalarına hız veren İyi Parti, Bodrum teşkilatının yapılandırılmasında son aşamaya geldi.

İyi Parti’nin Bodrum’daki ilk yönetim kurulunda yerelden iddialı isimlerin bulunduğu bilgisi şimdiden kulislerde konuşulurken, Cuma günü saat 18:00 de Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezinde halka açık olarak gerçekleşecek  İlçe Yönetim Kurulu Tanıtım Toplantısında hangi isimlerin çekirdek kadro içinde yer alacağı merak konusu oldu.

Yorumlar

  1. Faruk andan dedi ki:

    Sayin başkanim allah utandırmasın çok memnun oldum adam gibi adamsın hayırlı uğurlu olsun her zaman yanındayız