Bodrum Gündem

CHP MUĞLA İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI MİLASLI BEKİR PERÇİN OLDU…

CHP MUĞLA İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI MİLASLI BEKİR PERÇİN OLDU…

chp muğla il gençlik kolları başkanı perçinCumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Örgütü Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından 7 Ocak Pazar günü yapılan olağan kongrede, Milaslı Bekir Perçin başkan seçildi.

Bodrum Gündem Haber 

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Örgütü Gençlik Kolları Başkanlığı seçiminde  yarışı kazanan Milaslı Bekir Perçin  oldu. Seçime beyaz liste ile Bodrum’dan Emrah Kaplan, kırmızı listeyle Milas’tan Bekir Perçin  katılmıştı.

bekir perçin 2Kongrede kırmızı listeyle aday olan Perçin, oyların çoğunluğunu alarak yeni başkan oldu. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Perçin, “Gerçekleştirdiğimiz CHP Muğla Gençlik Örgütü Olağan Kongremizde delegelerimizin takdiriyle göreve getirildik. Bizi bu süreçte yalnız bırakmayan, yanımızda olan tüm dostlarımıza, parti büyüklerimize, yoldaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Dediğimiz gibi amacımız artık bu zorlu süreçte daha fazla mücadele etmek ve düşmana inat yaşamak olacak. Kaybeden olmadı; çünkü bizim partimizde kaybeden olmaz, her zaman kazanan, mücadele edenler olur. Bu yolda da artık yan yana değil kol kola girme vaktidir. Bize bu yolda yalnız olmadığımızı gösterdiniz. Yoldaşlık ruhunun ne kadar önemli olduğunu o salonda bir kez daha gösterdiniz. Herkese tekrar emrah palna seçimtekrar teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Olacak. Kazanan Gençliğin Mücadelesi Olacak” derken, Emrah Kaplan da yine sosyal medya hesabından seçimle ilgili olarak şu ifadeleri yadı “Mesele varacağımız yer değildi.Yolculuğun kendisi güzeldi.Ülkem ve partim adına umutla doldum,cesaretim ve inancım bilendi.Çok temiz kalpli çok cesur dostlar edindim.Emeği geçen tüm yol arkadaşlarıma, partimizin yürekli gençlerine,aileme ve sevgili eşime gösterdikleri sağlam inanç için minnettarım.Hür irade hür gençlik hedefimize mutlaka ulaşacağız. ”

bekir perçinPerçin’in başkanlığında oluşan yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor: Nurten Burçin Aslan, Sadettin Kuyucu, Çağdaş Çalıkoğlu, Ayşegül Keser, Emre Şahin, Selin Özcan, Mehmet Duruş, Gökhan Biter, Volkan Çağırkan, Seçkin Çağlar Dirican, Eda Çetinkaya, Hayri Akkaş, Mehmet Engin Yıldızhan, Feriştaş Atasever Kaşıkçı.

 

kaynak : http://www.gunaydinmilas.com
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.