Bodrum Gündem

MUĞLA VALİSİ ESENGÜL CİVELEK, ÇALIŞAN GAZETECİLERLE BULUŞTU…

MUĞLA VALİSİ ESENGÜL CİVELEK, ÇALIŞAN GAZETECİLERLE BULUŞTU…

VALİ ÇALIŞAN GAZETECİLERLE BULUŞTUBaşbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Muğla İl Müdürlüğü tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde düzenlenen programda Muğla genelinde görev yapan gazeteciler ile bir araya geldi. Muğla Valisi Esengül Civelek, toplumu zamanında doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirmek adına özveriyle, fedakârlıkla çalışan gazetecilere teşekkür etti.

Bodrum Gündem Haber

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde düzenlenen programa Vali Esengül Civelek, Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Basın yayın ve Enformasyon İl Müdürü Sezgin Sağun, Basın İlan kurumu Müdürü Köseoğlu ve basın mensupları katıldı.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayı VIP Salonunda gerçekleşen programda konuşan Muğla valisi Esengül Civelek, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Civelek sözlerine şöyle devam etti  “Her zaman her yerde mesai mefhumu gözetmeksizin, toplumu zamanında doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirmek adına özveriyle, fedakârlıkla gerçekleştirdiğiniz çalışmalar için basın mensuplarına teşekkür ediyor, sağlık, huzur afiyet ve başarılar diliyorum” dedi.

VALİ ESENGÜL CİVELEK ÇALIŞAN GAZETECİLERLE BULUŞTU (5)Konuşmaların ardından Vali Civelek, Muğla’da görev yapan en yaşlı gazeteci Mehmet Emin Berber ile en genç gazeteci Sevil Yılmaz ‘a plaketlerini takdim etti.

Programda  Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Muğla İl Müdürlüğü tarafından kurumun dünden bugüne bugüne geldiği aşamalar ve yaptığı hizmetleri anlatan kısa bir tanıtım filmi gösterildi. Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Muğla İl Müdürü Sezgin Sağun, 1961 yılında 212 sayılı kanununla yürürlüğe giren ve   gazetecilerin özlük haklarını iyileştiren tarihin bir simgesi olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili olarak “ İletişim teknolojisinin gelişmesiyle birlikte toplumların aydınlanmasında önemli bir rol üstlenen basın, internet medyası ve sosyal medya ile yelpazesini genişletmiş ve tek yönlü bilgi paylaşımından çift taraflı ve hızlı şekilde bilgi paylaşımına ulaşmıştır. Kamuoyunun bilgilendirilmesinde doğru ve güvenilir haber yapma, objektif olma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde barındıran bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, aynı zamanda dünya ile vatandaşlarımız arasında bir köprü vazifesi görmektesiniz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.