Bodrum Gündem

GÜNDÜZ NALBANTOĞLU BODRUM DTO SEÇİMLERİNDE YENİDEN ADAY…

GÜNDÜZ NALBANTOĞLU BODRUM DTO SEÇİMLERİNDE YENİDEN ADAY…

gündüz nalbantoğlu deniz ticaret odası bodrum şube başkanı (1)

DTO Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, önümüzdeki aylarda Bodrum’da yapılacağı öğrenilen Deniz Ticaret Odası seçimlerinde tekrar aday olduğunu bildirdi. Nalbantoğlu “Seçim için bir oyun oynanıyor…” dedi.

Bodrum Gündem Haber

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanlığını başarılı bir şekilde sürdüren Gündüz Nalbantoğlu, önümüzdeki aylarda yapılması öngörülen seçimlerde yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı. DTO başkanı Gündüz Nalbantoğlu yaklaşan Deniz Ticaret Odası Bodrum seçimlerinde tekrar aday olmayacağı şeklindeki söylentilerin ise asılsız olduğuna dikkat çekti.

Nalbantoğlu yaptığı açıklamada; “Şu an İstanbul’dayım. Bu arada Deniz Ticaret Odasının toplantılarına katılıyorum. Aldığım duyumlara göre Bodrum’dan önümüzdeki günlerde yapılacak oda seçimlerinde benim başkan adayı olmayacağım yolunda söylenti çıkarılmış. Ben önümüzdeki seçimde yine adayım…” dedi.

DTO seçimlerinde başka adayların olmasının son derece normal olduğunu söyleyen Nalbantoğlu, kendisinin aday olmayacağı şeklinde çıkarılan söylentilerinde kasıtlı olarak çıkarılmış olabileceğini kaydederek; “Oynanmak istenen oyun, bize yakışmıyor. DTO şubeleri içinde, deniz turizminde bizim kadar birikimi olan, bizim kadar donanımlı ve aktifi yok…” dedi.

Gündüz Nalbantoğlu’nun yaşamı için linke tıklayınız: http://www.bodrumgundem.com/2017/04/21/aydinlik-yuzlu-bilge-bir-adam-gunduz-nalbantoglu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.