Bodrum Gündem

BODRUM’DA SON DAKİKA!!!  ALİ ÖZDEMİR CİNAYETİ İLE İLGİLİ ADLİ İŞLEMLER BAŞLADI…

ali özdemir cinayeti zanlıları adliyede (7)

Bodrum Gündemi ile Türkiye Gündemini günlerdir meşgul eden cinayetin zanlıları adliyeye sevk edildi.
Bodrum Gündem Haber

İşadamı Ali Özdemir’in 6 Ocak’ta kaybolmasından 9 gün sonra, en yakın arkadaşı 40 yaşındaki Mustafa Ö.’nün Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’na gelerek, Özdemir’i öldürdüğünü itiraf ederek teslim olmuştu. Mustafa Ö. ilk ifadesinde  Özdemir’i öldürdükten sonra cesedini kayın pederi Arif S. İle birlikte Çamkoru Sitesi’nden Bodrum Devlet Hastanesi’ne bağlanan yol üzerine attıklarını da söylemiş, polisin yaptığı inceleme sonucunda da, Özdemir’in cesedine ulaşılmıştı.

MAGAZİN MALZEMESİ OLDU…

Süreç içinde ulusal medyada ve özellikle sosyal medya hesapları üzerinden konuya ilişkin bir sürü asılsız dedikodular üretildi. Trajik bir olay, bir cinayet birkaç gün içinde adeta bir magazin malzemesi haline geldi. Her iki aile ve özellikle çocukları için bir travma haline gelen bu dedikodular hala sürüyor. Bazı basın kuruluşlarının ve internet sitelerinin basın yayın ahlak ilkeleri ile beraber toplumsal ahlak ilkelerine aykırı başlıklar atmaları ve dedikodu haberlerinin yayınlanması ise özellikle Bodrum kamuoyunda büyük tepki ile karşılanıyor.

ADLİ İŞLEMLER BAŞLADI…
Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde 4 gün süren ifade işlemlerinin ardından bugün sabah saatlerinde Mustafa Ö. ile kayınbabası Arif S., eşi Tuğba Ö.ve kayınvalidesi F.S. yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarıldı. İlerleyen saatlerde aralarında Kübra S.’nin de olduğu bir grup zanlının daha adliyeye çıkarılacağı öğrenildi.
Katil zanlısı Mustafa Ö., basın mensuplarının sorduğu ‘neden öldürdünüz, pişman mısınız’ sorularını yanıtsız bıraktı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.