Bodrum Gündem

ÖMER KARACALAR SKAL BODRUM BAŞKANLIĞINA YENİDEN SEÇİLDİ…

ÖMER KARACALAR SKAL BODRUM BAŞKANLIĞINA YENİDEN SEÇİLDİ…

skal bodrum yönetim kurulu çakır meyhanede buluştu (1)

SKAL Bodrum Seçimli Olağan Genel Kurulu, geçtiğimiz hafta Bodrum Marina Vista’da yapıldı. Genel Kurul’da üyelerin oylarıyla yeni yönetim kurulu oluşturulurken Ömer Karacalar yeniden Skal Bodrum başkan seçildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Geçtiğimiz hafta Bodrum Marina Vista’da gerçekleştirilen Skal Bodrum Seçimli Olağan Genel Kurulunun ardından seçilen yeni yönetim kurulu, Ömer Karacalar’ı yeniden başkan seçmişti.

Skal Bodrum Başkanlığına Ömer Vehbi Karacalar seçilirken, Yönetim Kurulu Üyeleri de şu isimlerden oluşuyor; Asbaşkan: Mesut Durateymur, Asbaşkan: Özgür Erol, Genel Sekreter: Ahu Önderol, Sayman: Hasan Hüseyin Fındık, Proje Geliştirme ve PR: Onursal Dylan Özatacan, Proje Geliştirme ve PR: Kadirhan Kestaneci.

skal bodrum yönetim kurulu çakır meyhanede buluştu (2)SKAL BODRUM YK ÜYELERİ ÇAKIR’DA BULUŞTU…

Skal Bodrum yeni Yönetim Kurulu Üyeleri seçimin ardından Bodrum’un en özel mekanlarından birisi olan Çakır Meyhane de bir araya geldiler. Ümran Beriş’in Türkçe ve birçok dilde seslendirdiği müzikler eşliğinde, Çakır Meyhane’ye özel mezelerin ve Karadeniz Hamsi Tavasının sunulduğu gecede 2018 yılının Bodrum’a Türkiye’ye ve tüm dünyaya güzellikler ve bereket getirmesi ortak dileğinde bulunuldu.

skal bodrum yönetim kurulu çakır meyhanede buluştu (5)SKAL; ULUSLARARASI SEYAHAT VE TURİZM ENDÜSTRİSİNDEKİ TÜM SEKTÖRLERİ TOPLAYAN TEK ÖRGÜT…

Bodrum’un tanıdığı ve sevdiği bir isim olan ve yeniden Skal Bodrum başkanı seçilen Ömer V. Karacalar SKAL’ın dünya turizm profesyonellerinin küresel turizmi ve arkadaşlığı yaymaya çalıştığı uluslararası en yaygın ve en eski turizm sivil toplum örgütü olduğunu ifade ederek; “Bünyesinde, uluslararası seyahat ve turizm endüstrisindeki tüm sektörleri toplaması bakımından da dünyada tektir. Turizmin üst düzey yöneticileri olan üyeleri, yerel, ulusal ve uluslararası platformlarda buluşurlar ve turizmin gündeminde bulunan belli başlı konuları tartışır. Skal, turizm profesyonelliğini geliştirmek ve bu alanda üyelerine yarar sağlamak amacındadır. “Doing Business Among Friends” sloganını benimseyerek uluslararası dostluk ve iş bağlantısını pekiştirmek, Turizm endüstrisinde profesyonelliği kuvvetlendirmek amacı ile düzenlenen seminer, konferans ve benzeri organizasyonların yapılmasını da teşvik ediyor…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.