Bodrum Gündem

BODRUM ZEYNEP GALERİ’DE, 21 USTA,60 ESER…

Zeynep Sanat 21 usta sanatçı 60 eser 10

Bodrum’daki tek özel ve bağımsız sanat galerisi, Zeynep Sanat 2018 yılını 21 usta sanatçının 60 tan fazla eserinin sanatseverlere sunulduğu bir karma sergi ile açtı.

Bodrum Gündem Haber

Sergide Yavuz Tanyeli, Ali Atmaca, Fatih Urunç, Musa Köksal, Burcu Yavuz gibi sanatçıların resimleri yanında Ufuk Boy, Pascal Denis’in seçme heykelleri de var. Canlı bir açılış ile yeni yılda sanat sezonunu açan sergi, 17 Şubat’a kadar gezilebilecek.
Zeynep Sanat Galerisi sahibi ve kuratörū Zeynep Çavuş, karma serginin sadece sanatseverler için değil, akılcı yatırımcılar için de bir fırsat sağladığını söyledi: “Sanat eserleri, estetik değerlerinin yanında tarihteki en iyi yatırım araçlarından da biridir. Orta vadede değerlerinin artmaması imkansız gibidir. Yeter ki, doğru sanatçıya ve esere yatırım yapılsın. Sanat eseri alacak kişiye bu bilgiyi sağlamak da bizim görevimiz…” diyen Zeynep Çavuş şöyle devam etti : “Resim, heykel satın almak yeni dūnyalara seyahat etmek gibidir. Dinlendirir ve yol gösterir. Karma sergiler, çok sayîda eseri ve sanatçıyı meraklılarînın karşısına çıkardığı için daha zengin bir ufuk sunar. Zeynep Sanat olarak Bodrum’a bu imkanı sunmaktan memnuniyet duymaktayız…”
www.zeynepsanatgalerisi.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.