Bodrum Gündem

BODRUM SAĞLIK VAKFI GÖNÜLLÜLERİNE SİZ DE OMUZ VERİN…

BODRUM SAĞLIK VAKFI GÖNÜLLÜLERİNE SİZ DE OMUZ VERİN…
bodrum-sağlık-vakfı-gönüllüleri-1
Bodrum Sağlık Vakfı Gönüllüleri, Oasis Alışveriş ve Kültür Merkezi içerisinde sevgililer günü dolayısıyla bir stant açtı. Stantta vakıf öğrencileri ve gönüllülerin yaptığı hediyelik ürünler satışa sunuluyor. 
Bodrum Gündem Haber
Yaklaşan sevgililer günü dolayısıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Bodrum’da da çiftler birbirlerine hediye alma telaşında. Bodrum Sağlık Vakfı Gönüllüleri vakıf yararına Oasis AVM içerisinde stant açtı. 3 gün açık kalacak stantta Sağlık Vakfı öğrencilerinin yaptığı seramik eserlerin yanı sıra gönüllülerin ürettiği çeşitli hediyelik ürünler satışa sunuluyor.
bodrum-sağlık-vakfı-gönüllüleri-3Konu ile ilgili gazetecilere açıklamalar yapan emekli öğretmen Hülya Esen İncesu, “Burada Bodrum Sağlık Vakfı Sosyal Komitesi’nin gönüllü arkadaşlarımızla birlikte yaptığı hediyelik ürünleri sergiliyoruz. Aynı zamanda vakıf öğrencilerinin ürettiği seramikler de var. Biz onlara katkı olsun diye bu çalışmayı gerçekleştiriyoruz…” dedi.
Stantta hediyelik ürünlerin yanı sıra kurabiyeler de bulunuyor. Buradan alınacak her ürünün satışından elde edilecek gelir, engelli bireylerin ve ailelerinin eğitimine katkı sağlamış olacak.
bodrum-sağlık-vakfı-gönüllüleri-2
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.