Bodrum Gündem

TANER USLU’NUN BABASI SEYFİ USLU, NAMI DİĞER TAKSİCİ GÜLÜM’Ü BİNLERCE SEVENİ UĞURLADI…

taner-uslu-babası-seyfi-uslu-taksici-gülüm-toprağa-verildi-(127)

Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Taner Uslu’nun babası Seyfi Uslu, nam-ı diğer Taksici Gülüm, binlerce Bodrumlunun katıldığı cenaze töreni ile Pınarlıbelen Köy Mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye katılımın çok yüksek olması nedeni ile cenaze namazı tarlada kılındı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

13 yıldan bu yana yatağa bağlı olarak yaşamını sürdüren Seyfi Uslu, 11 Şubat Pazar sabah saatlerinde yaşama veda etmişti. Taner ve Yeşim Uslu adlarında iki evladı ve dört torunu bulunan 1947 doğumlu olan Seyfi Uslu çevresin çok sevilen ve iyi bir insan olarak bilinmekteydi. Yaşamı boyunca taksicilik yapan Seyfi Uslu’ya çevresinde “Taksici Gülüm” diye biliniyor.

taner-uslu-babası-seyfi-uslu-taksici-gülüm-toprağa-verildi-(1)ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI…

Ölüm haberinin alınmasından itibaren, Seyfi Uslu’nun Pınarlıbelen’de bulunan evi adeta ziyaretçi akınına uğradı. Ziyaretçiler ile tek tek ilgilenen Taner Uslu’nun ise oldukça üzgün ve bitkin olduğu görüldü. Evladı Taner Uslu’nun eşi Münevver Uslu’da, hayat arkadaşı ve eşini kaybeden kayınvalidesi Gülsüm Uslu’nun yanından bir an olsun ayrılmadı. İşleri dolayısı ile cenaze törenine katılamayan CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ ise Ankara’ya gitmeden önce Pınarlıbelen köyüne gelerek Taner Uslu ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

taner uslu babası seyfi uslu taksici gülüm toprağa verildi (94)CENAZE TÖRENİNE BİNLERCE BODRUMLU KATILDI…

Seyfi Uslu nam-ı diğer Taksici Gülüm için düzenlenen cenaze törenine, CHP Muğla Milletvekilleri Nurettin Demir ve Ömer Süha Aldan, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Oğuz Şahin, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Özmen, MHP Bodrum ilçe Başkanı Cengizhan Sancar, CHP Bodrum Kadın kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, Bodrum CHP Gençlik Kolları Başkanı Alkım Denizaslanı, İYİ Parti Yönetim Kurulu üyeleri, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, ÇYDD Bodrum Şube Başkanı Meral Saraçbaşı, Muğla Mimarlar Odası Başkanı Osman Köseoğlu, Bodrum İnşaat Mühendisleri Odası Bodrum şube temsilcisi İlhan Özyiğit, Bodrum İKK Sekreteri Şahabettin Doğan, BESİAD Başkanı Emre Köroğlu, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, geçmiş dönem Bodrum Belediyesi Meclis üyeleri, CHP geçmiş dönem Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, CHP geçmiş dönem ilçe başkanları, Pınarlıbelen ve çevre köylerin sakinleri ve bodrumlu binlerce Bodrumlu katıldı. Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Taner Uslu’nun Babası Seyfi Uslu’nun cenazesi son yıllardaki en kalabalık cenaze olarak değerlendirildi. Cenaze namazını yaklaşık bin 500 kişi birlikte kıldı.

Seyfi Uslu, nam-ı diğer Taksici Gülüm’ün öğle namazına müteakip, binlerce insanın Pınarlıbelen köyünde kıldığı cenaze namazından sonra, Pınarlıbelen köy mezarlığında toprağa verildi.

ETİKETLER: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Yorumlar

  1. Başar Münir dedi ki:

    Başınız sağolsun.