Bodrum Gündem

CHP MUĞLA MİLLETVEKİLLERİ DEMİR VE ALDAN MİTSO’DA…

CHP MUĞLA MİLLETVEKİLLERİ DEMİR VE ALDAN MİTSO’DA…

chp milletvekilleri mitso ziyareti 2

CHP Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Nurettin Demir ile Ömer Süha Aldan MİTSO’yu ziyaret ettiler.

Bodrum Gündem Haber

Milas’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Nurettin Demir ile Ömer Süha Aldan, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundular. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban ve MİTSO’nun eski başkanlarından Enver Tuna ile birlikte  MİTSO’ya gelen CHP Muğla Milletvekilleri Prof. Nurettin Demir ve Ömer Süha Aldan’ı MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer karşıladılar.

chp milletvekilleri mitso ziyareti 1MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, kısa bir süre önce partisinin Muğla İl Başkanlığına yeniden seçilen Mürsel Alban’ı da kutlayarak Milletvekillerini MİTSO’da görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Reşit Özer, konuklarına MİTSO’nun çalışmalarını anlatarak “Biz Milas’ın tanıtımına çok önem veriyoruz. Bu konuda her yolu deniyor, her fırsatı değerlendiriyoruz. Son olarak Atlasjet’in dergisinde de Milas’ı anlatan 5 sayfalık bir yazının yer almasını sağladık. Milas’ın tanıtımı için daha yapacak çok işimiz var…” diye konuştu.

Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Nurettin Demir ile Ömer Süha Aldan da MİTSO’nun çalışmalarını yakından izlediklerini ve takdir ettiklerini ifade ettiler. Milletvekilleri Demir ve Aldan, meslek kuruluşlarının demokrasi açısından önemini de ifade ederek MİTSO’ya çalışmalarında başarılar dilediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.