Bodrum Gündem

YARIM ASIRLIK BAŞKAN DEĞİŞTİ…

yarım asırlık başkan değişti manşetBodrum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Seçimli Genel Kurulu yapıldı. Kooperatifin 50 yıllık başkanı Mustafa Danacı ile Bodrum Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez’in yarıştığı seçimi 172 oy alan Erdoğan Başeymez kazandı. 

Bodrum Gündem Haber 
Bugün Herodot Kültür Merkezi’nde yapılan seçime Kooperatif tarihinde görülmeyen oranda yoğun bir katılım oldu. Akşam saatlerine kadar süren genel kurulda akşam saatlerinde seçime geçildi. Genel kurul esnasında polis ekiplerinin de yoğun güvenlik önlemleri aldığı görüldü.
Bodrum'da yarım asırlık başkan değişti (2)Yaklaşık 600 üyesi bulunan kooperatifte oy kullanmaya gelen 279 delegeden 172’sinin oyunu alan Erdoğan Başeymez, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yeni Başkanı oldu. Seçimi kazanmasının ardından duygu dolu anlar yaşayan Başeymez, yaptığı açıklamada “Ben öncelikle bizi destekleyen esnaflara, kooperatif ortaklarıma teşekkür ediyorum. Mustafa amcamız 45 yılın üzerinde kooperatif başkanlığı yaptı. Allah ondan razı olsun ama bir değişime ihtiyaç vardı. Yeni arkadaşlarımla, genç dinamik kadromuzla kooperatifimizin başındayız. Allah bizi utandırmasın. Tüm esnafımız bundan sonra her imkanı en kısa yoldan kazanacaktır. Bunun sözünü veriyorum. Kredi imkanlarından en kolay şekilde yararlanacaklar. Ekip arkadaşlarıma, yönetimime, herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Bodrum'da yarım asırlık başkan değişti (5)Başeymez’in yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu;
Asil üyeler; Erdoğan Başeymez, Mehmet Kurutaş, Şükrü Gözütok, Mehmet Aydoğan, Hüseyin Kıvrak
Yedek üyeler; Hasan Kablı, Cemal Akhan, Mehmet Arif Orman, Hüseyin Bayram,
Denetim Kurulu Asil üyeler; Rıza Karakaya, Deniz Zağlı
Denetim Kurulu yedek üyeler; Habibe Ağan, Mustafa Can
Bölge Birliği Asil üyeler; Erdoğan Başeymez, Mehmet Kurutaş, Şükrü Gözütok
Bölge Birliği yedek üyeler; Mehmet Aydoğan, Hasan Kablı, Cemal Akhan

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.