Bodrum Gündem

AK PARTİ KADIN KOLLARINDA GÖREV DEĞİŞİMİ…

ak parti bodrum kadın kolları değişti 18 şubat 2018
Ak Parti Bodrum’da 5 yıldır Kadın Kolları Başkanlığı görevini yapmakta olan Fatoş Eraslan, görevini yeni Kadın Kolları başkanı Hülya Metin’e devretti. 
Bodrum Gündem Haber
Ak parti Bodrum Kadın Kollarında 5 yıla yakın görev yapan ve bu süreçte ekibiyle birlikte 5 seçimde çalışan Fatoş Erarslan’a teşkilat mensuplarının yoğun ilgisi vardı. Fatoş Erarslan devir teslim töreninde yaptığı konuşmada; “Biz Ak Kadınlar olarak her zaman bu büyük davaya hizmet etmekten ve milletimize hizmetkar olmaktan büyük bir onur büyük bir gurur duyduk. Partimize ve davamıza hizmet etmeye artık Ana Kademe Sosyal İşler Başkanı olarak devam edeceğim. Bu vesile ile Hülya Hanıma da bu kutlu görevde başarılar diliyor, gözüm arkada kalmadan bayrağı kendisine devrediyorum. Kendisinin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğim…” dedi.
ak parti bodrum kadın kolları değişti 18 şubat 2018-4ARTIK BODRUM’U AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRMAK İSTİYORUZ

İlçe Başkanı Ömer Özmen’in Erarslan’a 15 Temmuz sürecinde tutulan Demokrasi Nöbetlerinde çekilmiş bir fotoğrafını hediye etmesi duygusal anların yaşanmasına sebep oldu. İlçe Başkanı Ömer Özmen ise yaptığı konuşmada “Fatoş başkanla yıllardır birlikte siyaset yaptık ve ana kademede de birlikte milletimize, davamıza ve Bodrum’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz kadınlarımıza çok önem veririz. Ülkemizde kadınlara en çok önemi ve görevi veren parti de Ak Partimizdir. Biz Ak Teşkilatlar olarak verilen göreve her zaman talip olduk. Bütün arkadaşlarım da aynı düşünceyle her zaman hareket etmiştir. Şimdi Kadın Kollarımıza Hülya Metin Hanımefendi başkanlık yapacak. Kendisi partimizde uzun yıllar görev yapmış tecrübeli bir siyasetçi. Biz de 2019 seçimlerine bu tecrübelerden de faydalanarak artık Bodrum’u Ak Belediyecilikle tanıştırmak istiyoruz. Bu değişimin partimize Bodrumumuza hayırlar getirmesini diliyorum…” dedi.

ak parti bodrum kadın kolları değişti 18 şubat 2018-3YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR…
Görevi devralan Hülya Metin ise görev devir tesliminde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; “Bu büyük davaya ve Bodrum’a hizmet etmek fırsatı olarak gördüğüm için bu göreve talip oldum. Yapacak çok işimiz var. Bodrum’un Ak Partiye ihtiyacı var. Kadınlara en çok önemi veren parti Ak partimizdir. Hedefimiz Bodrum’da da Ak Partimizi hep birlikte iktidara taşımak olacaktır. Yakında yönetimimizi de kurup, biran önce sahaya inmek için sabırsızlanıyorum. Hizmetlerinden dolayı görevi devraldığım Fatoş Hanıma ve değerli yönetimine şükranlarımı sunuyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum…” dedi.
Aslen Bodrumlu olan 58 yaşındaki Hülya Metin, evli ve iki çocuk annesidir.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.