Bodrum Gündem

EDU İÇİN OYNAYIP ŞAMPİYON OLDULAR…

EDU İÇİN OYNAYIP ŞAMPİYON OLDULAR…

EDU İÇİN ŞAMPİYON OLDULAR MANŞET SON2017-2018 Eğitim öğretim yılı Okul sporları faaliyetleri kapsamında yapılan Genç Erkekler Futbol Müsabakalarında Halil İbrahim İper-Adnan İper Anadolu Lisesi öğrencileri Muğla İl Şampiyonu oldu. Gençler şampiyonluklarını geçtiğimiz ay trafik kazasında yaşamını yitiren Bodrumspor’un altyapı oyuncusu Erdoğan Çakmak’a adadılar. 
Bodrum Gündem Haber 
Yalıkavak Mahallesi’ndeki Halil İbrahim İper-Adnan İper Anadolu Lisesi öğrencileri turnuvaya birkaç ay önce trafik kazasında yaşamını yitiren Erdoğan Çakmak (Edu) anısına şampiyonluk parolasıyla başladılar.
Turnuvanın başladığı ilk günden itibaren onun anısına yaptırdıkları üzerinde Edu yazan siyah forma ile her maça çıkan gençler, oynadıkları maçları farklı skorlarla kazanıp İl birincisi oldular. Öğrenciler, kazandıkları kupayla birlikte Erdoğan Çakmak’ın acılı ailesini ziyaret ederek ailenin acısını bir kez daha paylaştı.
2016-2017 Eğitim öğretim yılında da il birincisi olan okul takımı, Muğla ilini 1-5 Mart arasında Manisa’da yapılacak grup müsabakaların da temsil edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.