Bodrum Gündem

KARDAK KAHRAMANI KOMUTAN ALİ TÜRLŞEN BODRUM’A GELİYOR…

KARDAK KAHRAMANI KOMUTAN ALİ TÜRLŞEN BODRUM’A GELİYOR…

maxresdefaultİYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde, Kardak Kahramanı Emekli Deniz Kurmay Albay ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Ali Türkşen, 18 Mart Pazar günü Bodrumlular buluşacak.

Bodrum Gündem Haber

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan ve Emekli Deniz Kurmay Albay Ali Türkşen ile Emekli Koramiral Ekmel Totrakan’ın konuşmacı olarak katılacağı ve Moderatörlüğünü Gazeteci-Yazar Tuncay Mollaveyisoğlu’nun yapacağı “18 Mart Çanakkale Zaferi, Adalar Sorunu ve Kardak Krizi” konulu konferans, 18 Mart Pazar Günü Saat: 16.00’da Bodrum Ramada Otel Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek. İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz yaptığı açıklamada; Kardak kahramanı olarak tanınan ve aynı zamanda İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyemiz Emekli Deniz Kurmay Albay Sayın Ali Türkşen tarafından verilecek konferansımızda tüm vatansever ve milletperver Bodrumlu hemşehrilerimizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız” diyerek, tüm Bodrumluları konferansa davet etti.

IMG-20180312-WA0009ALİ TÜRKŞEN KİMDİR?

Deniz Astsubay Üstçavuş Turhan Türkşen’in oğlu Ali Türkşen, 1965 Bursa’da doğru. 1987’de Deniz Harp Okulu’ndan Makine Mühendisliği denkliği ile mezun oldu. Meslek hayatının önemli bir bölümünde SAT Komandosu olarak görev yapan Türkşen, bu süreçte 1993 yılında gerçekleştirilen Lucky-S uyuşturucu gemisinin 14,5 ton uyuşturucu yüküyle ele geçirilmesinde ve 1996 yılında Türkiye ve Yunanistan’ı savaşın eşiğine getiren Kardak Krizi sırasında SAT Komando Tim Komutanı olarak görev aldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.