Bodrum Gündem

BODRUM ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI HASAN KABLI GÜVEN TAZELEDİ…

BODRUM ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI HASAN KABLI GÜVEN TAZELEDİ…

bodrum şoförler odası seçim 1Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Gürün ve Muğla Büyükşehir Ulaştırma Dairesi Başkanı Alper Kolukısa ile seçildiği 2014 yılından bu yana kıyasıya bir mücadeleye giren, hırçın ve ezber bozan çıkışları ile dikkatleri üzerinde toplayan Bodrum Şoförler Odası mevcut Başkanı Hasan Kablı namı diğer Bayramoğlu diğer başkan adayları Derya Tosunoğlu ve Aytekin Çanakçı’ya adeta fark attı. 

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

18 Mart Bodrum Şoförler Odası için de çok özel bir gün. Aylardan bu yana üç aday başkan olabilmek için canla başla çalıştılar. Yoğun bir katılımla gerçekleşen seçimde kazanan taraf, beklenildiği gibi mevcut Başkan Hasan Kablı oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre Hasan Kablı 660 oy alırken, Derya Tosunoğlu 454 oy, Aytekin Çanakçı ise 350 oy alabildi. Oldukça önemli bir fark atan Hasan Kablı “Şoför esnafımızın hakları için haklı mücadelemiz devam edecek. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bu sonuç, Bodrum’u fethetmeye geliyoruz diyenlere ders olsun…” dedi.

bodrum şoförler odası seçim 2Bodrum’un siyasi kulislerinde yapılan değerlendirmelere göre; Esnaf Odası seçiminden sonra ortaya çıkan bu sonuç, önümüzdeki süreçte gerçekleşecek olan Ticaret Odası ve Deniz Ticaret Odası ve hatta Muğla Büyükşehir ve Bodrum Belediyesi seçimlerinin de yönünü belirlemiş oldu şeklinde yorumlanıyor.

bodrum şoförler odası seçim 6

Bodrum Şoförler Odası seçimi ile ilgili dikkat çeken detaylar ilerleyen dakikalarda.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.