Bodrum Gündem

BESİAD İŞ ZİRVESİ BODRUM ve BÖLGE EKONOMİSİNİ CANLANDIRIYOR….

besiad iş dünyasını buluşturdu (7)

Bodrum ve çevresindeki iş insanlarının birbirleriyle olan ticaret hacimlerinin gelişmesi amacıyla, Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği (BESİAD) tarafından düzenlenen ve 21-22 Nisan tarihleri arasında iki gün sürecek olan 7.BESİAD İş Zirvesi başladı. İş İnsanları Zirvesine katılan iş insanlarının ilk günden önemli iş bağlantıları yaparak, sözleşme aşamasına geldikleri de dikkat çekti.

Bodrum Gündem Haber
“7. Uluslararası İş İnsanları Zirvesi”
ne farklı sektörlerden 55 firma katılıyor. Firma temsilcilerini bir araya getirerek ürün ve hizmetlerini tanıtma olanağı sağlanan organizasyon önceki yıllarda da oldukça başarılı sonuçlar elde edilmiş ve katılımcıların da birbirleri ile önemli iş bağlantıları yaptığı ifade edilmişti. Bodrum iş insanlarının ticari hacimlerini arttırmasını hedeflendiği organizasyon, Bodrum’un önde gelen marka otellerinden birisi olan Ramada Hotel’de gerçekleştiriliyor.
“7. Uluslararası İş İnsanları Zirvesi”ni, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), Güney Ege Sanayiciler ve İşadamları Federasyonu (GESİFED), Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Deniz Ticaret Odası ve Bodrum Belediyesi destekliyor. BESİAD İş Zirvesine; Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, GESİFED Başkanı Av. Aysun Nalbant, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yunan Adaları Ticaret Odası Başkanı Dimitris Sarantis ile Bodrum ve çevre illerden gelen iş insanları katıldı.

Dönüşümlü olarak yapılan ikili görüşmeler sonunda 55 firma birbirleri ile tanışırlarken, İş İnsanları Zirvesine katılanlar çok verimli bir toplantı olduğu konusunda görüş birliğine vardılar. Katılımcı iş insanlarının ilk günden önemli iş bağlantıları yaparak, sözleşme aşamasına geldikleri de dikkat çekti.

besiad 6 iş dünyası zirvesi 22 nisan 2017 (60)KATILIM KAPASİTESİNİ SINIRLADIK…

“7. Uluslararası İş İnsanları Zirvesi”, Bodrum ekonomisini canlandırmayı, yeni faaliyet alanları yaratarak, iş insanlarının birbirleriyle olan ilişkilerini güçlendirmek amacını taşıdığını kaydeden BESİAD Başkanı Emre Köroğlu, bu sene biraz daha seçici davrandıklarını dile getirdi. Başkan Köroğlu katılımdan oldukça memnun olduklarını ve zirvelerin hedefine ulaştığını ifade ederek; “Bugün 7’incisini gerçekleştirdiğimiz Uluslararası İş İnsanları Zirvesi’nde yurtdışından katılımcılarımız, Bodrum’da yerel ekonominin nabzını tutan BESİAD üyeleri, yine iç pazarı hareketlendirecek Denizli’den, İzmir ve Kuşadası’ndan gelen iş insanları bugün bu organizasyonda buluşturuyoruz. Bu organizasyonun en büyük hedeflerinden bir tanesi yerel ekonominin canlanması anlamında ciddi katkılar sağlaması. Projelerimizden bir tanesi uluslararası düzeydeki çalışmalarımızı devam ettirmek. Umarım bu zirvemiz ilerleyen yıllarda daha yüksek katılımlı olarak gerçekleşmesini ümit ediyorum. Bizim sınırlı kapasitede 70 firma olarak hedefledik. Bu sene 55 firma olarak daha temel hedefli olarak katılım sağladı, daha fonksiyonel olarak gerçekleşmesi adına seçici davrandık” dedi.
BESİAD Başkanı Emre Köroğlu 7. Uluslararası İş İnsanları Zirvesi’nin verimli ve ahenk içinde sürmesini ve sonuçlanmasını diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

7.Uluslararası İş İnsanları Zirvesi, 21 Nisan Pazar günü Karaova bölgesinde gerçekleştirilecek incelemeler ile sona erecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.