Bodrum Gündem

TORBA YASADAKİ GÜNCEL BİLGİLER KONUŞULDU…

bodrum muhasebeciler odası seminer (3)

Sosyal güvenlik uzmanı Prof. Dr. Cem Kılıç ve Prof. Dr. Haluk Soyuer, Bodrum’da “Sigorta Prim Teşvikleri Ve Son Dönem Çalışma Mevzuatı Gelişmeleri” konulu bir seminer gerçekleştirdi.
Bodrum Gündem Haber
Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nca Bodrum Ticaret Odası Konferans salonunda organize edilen seminere muhasebeciler ve mali müşavirler yoğun ilgi gösterdi.
Seminer öncesi gazetecilere bilgi veren Prof. Dr. Cem Kılıç, “Bugün çalışma mevzuatındaki değişiklikler konusuna değineceğim. Biliyorsunuz artık her şey torba yasalarla gündeme geliyor. Çalışma yaşamına ilişkin önemli değişiklikler son torba yasa ile gündeme geldi. İşletmeler açısından önemli değişiklikler getiriyor. Bu toplantıları geleneksel hale getirdik, her yıl yapıyoruz. Çalışma ve sosyal güvenlik mevzuatından kaynaklanan bazı sorunları karşılıklı fikir alış verişi içerisinde değerlendireceğiz…” diye konuştu.
Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Barış Erdoğan da “Biz bugün iş hayatındaki, iş kanunundaki düzenlemeleri ve tabi ki işverenlerimizi çok yakından ilgilendiren yeni çıkarılan torba yasadaki güncel bilgileri burada konuşup, tartışacağız. İnşallah faydalı bir toplantı olacak. Cem Hocam da yılda bir kez bizimle bir araya gelip bilgilerinin bizlerle paylaşıyor. Kendisi bu konuda çok deneyimli ve tecrübeli. Kendisini ağırlamaktan dolayı onur duyuyoruz…” ifadelerini kullandı.
Cem Kılıç ve Haluk Soyuer, seminerde Sigorta Prim Teşvikleri Ve Son Dönem Çalışma Mevzuatı Gelişmeleri hakkında katılımcılara detaylı bilgiler verdiler, gelen soruları yanıtladılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.