Bodrum Gündem

CHP MUĞLA GENÇLİĞİ HAYKIRIYOR; “FİLİSTİN HALKI YALNIZ DEĞİLDİR…”

CHP MUĞLA GENÇLİĞİ HAYKIRIYOR; “FİLİSTİN HALKI YALNIZ DEĞİLDİR…”

chp-muğla-gençlik-örgütü-bekir-perçin

CHP Muğla Gençlik Kolları Başkanı Bekir Perçin yazılı bir basın açıklaması yaparak, İsrail’in Kudüsü Başkent olarak ilan etmesi ve ABD Büyükelçiliğinin de Kudüs’e taşınması sırasında meydana gelen olaylarda, İsrail güvenlik kuvvetlerinin Filistin halkına karşı yaptığı katliamı kınayarak “Filistin halkı yalnız değildir…” dedi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP Muğla Gençlik Kolları Başkanı Bekir Perçin İsrail’in Filistin halkına karşı yürüttüğü vahşi politikaları kınayarak yazılı bir açıklama ile kamuoyuna “Filistin halkı yalnız değildir…” mesajı verdi. CHP Muğla Gençlik Kolları Başkanı Bekir Perçin’in mesajı “Kudüs, yüzyıllardır çok kültürlülüğün ve çok sesliliğin başkenti olmuştur. Farklı milletlerden ve farklı inançlardan halklar burada birlikte yaşamış ve halen yaşamaktadırlar. Ama en önemlisi; Kudüs artık direnişin başkenti olmuştur. Orantısız güç kullanımının yanı sıra İsrail; emperyalist ülkelerden aldığı destekle, saldırılarında sivil-asker, çocuk-yaşlı, kadın-erkek demeden ayrımsız bir kitle kıyımına dönüşmüştür…” ifadeleri ile başlıyor.

TİMSAH GÖZYAŞLARI DÖKENLERİ BİLİYORUZ TANIYORUZ…

Perçin’in yaptığı açıklama şu şekilde devam ediyor; “Filistin halkı on yıllardır bütün dünyanın gözü önünde zulme, baskıya direnmektedir. Bizler Türkiye’de yaşayan demokrasi’yi ve barış’ı savunan gençler olarak, onuruyla yaşam mücadelesi veren, topraklarını vermemek adına mücadele eden Filistin halkının ve ezilen tüm ulusların her zaman yanındayız. Bugün hepimizin ortaklaşması gereken konu, Filistin halkının başta yaşam hakkı olmak üzere; tüm haklarının korunması olmalıdır. Filistin Direnişi bugün bizler için turnusol kağıdıdır. Katliamı görmezden gelenler dilsiz şeytandır. Onlarca yıldır emperyalizmin, siyonizmin taşeronluğunu yapanlar sakın timsah gözyaşları dökmesinler. Bizler kimlerin; kimlerin yanında olduğunu çok iyi biliyoruz…”

755x390-gazzede-hayatini-kaybedenlerinin-sayisi-37ye-yukseldiFİLİSTİN VE TÜM EZİLEN HALKLARIN YANINDAYIZ…

CHP Muğla Gençlik Kolları Başkanı Bekir Perçin açıklamasının son bölümünde Filistin dendiğinde de akla gelenlerin ne olduğunu da çok iyi bildiklerini kaydederek, Cumhuriyet Halk Partili gençler olarak Filistin halkının ve ezilenlerin yanında olduklarını ifade ediyor.

Perçin açıklamasını;

“-7 Milyon halkın kendi topraklarında mülteci kamplarında yaşamak zorunda bırakıldığını;

-Milyonların kendi vatanında aşağılanmış, esir edilmiş bir halk olarak yaşadığını;

-On binlerce ölü, yaralı ve tutsak olduğunu,

-Nükleer ve kimyasal silahlarla yok edilmiş bedenleri,

-Dünya egemenlerinin, emperyalistlerin hukuk ve adalet konusundaki ikiyüzlülüğünü;

-Yok sayılmış, ayaklar altına alınmış uluslararası sözleşmeleri;

-Örülmüş duvarları;

-Yok edilmiş,beraber yaşama iradesini

-Ve en önemlisi de imha edilmiş, yok sayılmış Dünya barışı’nı çok iyi biliyoruz.

O yüzden Cumhuriyet Halk Partili gençler olarak diyoruz ki;

Filistin ve tüm ezilen halkların yanındayız. Filistin Halkı Yalnız Değildir…” ifadeleri ile sonlandırıyor…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.