Bodrum Gündem

9 BİN 100 OTELİN ARASINDA EN İYİSİ SEÇİLDİ…

9 BİN 100 OTELİN ARASINDA EN İYİSİ SEÇİLDİ…

Ramada Resort Bodrum

 

Ramada Resort Bodrum, 2017 Wyndham Hotel Group tarafından, 9 bin 100 Otel arasından en iyisi seçildi…

Bodrum Gündem Haber
Wyndham Otel Grubu’na ait 9.100 otel arasından seçilen Ramada Resort Bodrum, Kos ve Ege denizi manzarası ile yeşil ve mavinin buluştuğu yegane noktası. Bitez vadisinde yer alan beş yıldızlı otel, aynı zamanda Türkiye’nin ilk yeşil yıldızlı otelleri arasında olan Ramada Resort Bodrum yıl boyu açık kalarak kış turizminde Bodrum’da en önemli tesislerinden birisi.
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Ramada Resort Bodrum Otel müdürü Tayfun Subay ‘’Açıldığımız günden beri hep misafirlerimizi mutlu etmek üzerine odaklandık. Misafirlerimizin rahat edeceği bir ortam, iyi hizmet, güzel sunumlar bizim için çok önemli oldu. Önceki yıllarda da aldığımız Wyndham otel grupları içerisinde 2012 en iyi açılış oteli; 2013 yılında Tripadvisor Mükemmeliyet Ödülü, 2013 Venere.com’da En Çok Oy Alan Otel, Trivago 2014 Türkiye’nin En İyi Ramada Oteli seçilen Ramada Resort Bodrum, 2014 & 2015 Traveller’s Choice Türkiye’nin En İyi Otelleri ve Türkiye’nin En Lüks Otelleri kategorisinde Bodrum 1.si seçilmişti ve doğru yolda yürüdüğümüzü biliyorduk. Aldığımız bu ödülle de bunu daha iyi gördük. Bu memnuniyeti arttırmak için daha da çok çalışıyoruz…’’ dedi.

bestof2017

NOT:Ödül almaya hak kazanabilmek için, otellerin güçlü kalite puanları, olağanüstü misafir yorumları ve Wyndham Rewards sadakat programı ve üyeleri için sarsılmaz bir bağlılık göstermesi gerekmektedir…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.