Bodrum Gündem

BODRUM CHP’YE REKOR SAYIDA KATILIM…

chp bodrum 51 yeni üye 6

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27 Dönem Milletvekilliği seçimlerinin yapılmasına az bir zaman kala üye çalışmalarına da hız veren CHP Bodrum İlçe Örgütü Mumcular’da gerçekleştirilen toplu katılım töreninde 51 kişiye rozet taktı.  

Bodrum Gündem Haber

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27 Dönem Milletvekilliği seçimlerinin yapılmasına az bir zaman kala üye sayısını artıran CHP Bodrum İlçe Başkanlığı’na rekor bir katılım oldu. Farklı meslek gruplarından 51 kişiyi daha parti üyeliğine katan CHP Bodrum’da büyük bir sevinç yaşanıyor. Mumcular mahallesinde bulunan Bodrum Belediyesi Karaova Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplu katılım töreninde üyelere rozetleri takıldı.
Düzenlenen toplu üye katılım törenine CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Bodrum Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Muğla Milletvekili Adayı Emine Yenilmez Aydemir, Mahalle Temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

chp bodrum 51 yeni üye 2Programda konuşan CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 24 Haziran seçimleri öncesi, referandumda yaşanan sıkıntıları tekrar yaşamamak adına sandık eğitimlerinin önemine dikkat çekti. Son gelişmelerden sonra her geçen gün üye sayısını artırdıklarını belirten Seymen, “Bu toplu katılımlar partiyi güçlendiriyor. Bu bize daha da güç veriyor. Bugün rekor bir katılıma tanık olduk. Bundan sonra da bu oranlar artacaktır. Bu katılımlar 24 Haziran’da iktidara gelişimizin işaretidir” dedi.

Konuşmaların ardından yeni katılım sağlayan üyelere CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcileri tek tek rozetlerini takarak kutladılar.

Partililer ve yeni katılım sağlayan üyelerin toplu fotoğraf çekiminin ardından tören son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.