Bodrum Gündem

ERDOĞAN; “BAY MUHARREM SEN KİMSİN?”

recep tayyip erdoğan muğlada 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğlalılar ile buluştu. Muğla konuşmasında Muğla’dan yeterli oy alınamadığının altını çizerek, Muğla’da belediye hizmetlerinin yeterli olmadığına vurgu yaptı.  Erdoğan “İnşallah bu seçim Muğla’da bir dönüm noktası olacak. Malum biliyorsunuz, Mart ayında yerel seçimler olacak…” dedi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğlalılar ile buluştu. 24 Haziran seçimlerinin Türkiye’de olduğu gibi, Muğla’da da bir dönüm noktası olacağını belirterek, Muğla’nın belediyelerinin başarısız olduğunu ve halkın gereken hizmetleri alamadığını söyledi.

Erdoğan konuşmasına “15 Temmuz gecesi geçekleştirilen darbe girişimine karşı duran ve gazilik mertebesine de ulaşan Muğla. Seni kalpten selamlıyorum Muğla. Muğla huzurun kıymetini, gelişmenin kalkınmanın kıymetini çok iyi bilir. Türkiye’de küçük bir sıkıntı olsa, bunu ilk önce Muğla hisseder…” sözleri ile başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına Muğla’nın AK Parti’nin bu güne kadar gerçekleştirilen seçimlerde gereken seviyeyi yakalayamadığını da vurgulayarak devam ederken, meydandakilere “Belediye hizmetlerinden beklediğinizi alabiliyor musunuz?” diye sordu. Meydandan “Hayır” yanıtını alınca; “İnşallah bu seçim Muğla’da bir dönüm noktası olacak. Malum biliyorsunuz, Mart ayında yerel seçimler olacak…” dedi.

recep tayyip erdoğan muğlada 2SON 16 YILDA MUĞLA’YA 19 KATRİLYON YATIRIM YAPTIK…

Erdoğan, “CHP nereleri yıkacağını söyleyedursun biz hizmetlerimiz anlatmaya devam edelim. Biz Muğla’ya 19 katrilyon liralık yatırım yaptık. Onlar yıkar, biz yaparız. Muğla’ya 2 bin 975 adet derslik kazandırdık, 2 bin 832 kişilik yurt açtık. Önümüzdeki süreçte 5 bin kişilik yurt daha yapacağız. Sağlıkta 8’i hastane olmak üzere, 30 sağlık tesisi inşa ettik şu ana kadar. Bunların yanında 500 yataklı Muğla Devlet Hastanesi, 150 yataklı Bodrum ve Milas Devlet hastaneleri bitmek üzere…” şeklinde Muğla yatırımlarını sıraladı.

ÜÇ DEFA ÜST ÜSTE SÖZ ALDI…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, meydanı dolduranlara üç defa, “24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı için kendisini, güçlü bir meclis için de AK Parti’yi destekleme sözü veriyor musunuz? diye sordu. “Evet” yanıtını alınca da “Muğla demokrasi şehridir. Demokrasimiz Muğla sayesinde şahlanacak. Muğla şimdi birlik vakti, şimdi Ak Parti vakti…” diyerek yerel konulardaki konuşmasını tamamladı.

BİZ GELECEĞİ ANLATIYORUZ, ONLAR YIKACAĞIZ DİYORLAR…

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muğla yereline özgü ifadelerinin ardından ülke geneline yönelik olarak konuşmasını sürdürdü.

CHP’nin seçim meydanlarında yıkıcı propaganda yapmaya devam ettiğini kaydederek “Biz seçim meydanlarında yaptıklarımızı, halen yapmakta olduklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. 2023, 2051, 2071 vizyonlarımızı, yani geleceğimizi anlatıyoruz. Onlar ise sadece yıkmayı anlatıyorlar. Bugün Muğla’ya çok farklı bir proje ile geldim. Size anlatacaklarımı hiçbir yerde anlatmadım, ama detaylarını sonraya bırakıyorum…” dedi.

recep tayyip erdoğan muğlada 4KILIÇTAROĞLU’NUN TEK ADAM SÖYLEMİNE SERT TEPKİ…

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçtaroğlu’nun kendisine yönelik olarak tek adam şeklindeki söylemlerine de sert bir dille karşılık vererek şöyle konuştu; “Şimdi Bay Kemal iki de bir tek adam tek adam diyor. Türkiye’de bir tek adam varsa o sensin. Parlamentonun içinden kendi arkadaşlarını kovuyorsun. Cumhurbaşkanı adayı olan arkadaşına ‘gel bakalım Muharrem’ diyorsun. Muharrem ne yapıyor, yenildin yenildin yenildin artık çekil diyor…”

ONLAR YIKAR BİZ YAPARIZ…

Erdoğan Muğlalılara, CHP’nin yapılan yatırımları ve hizmetleri yok saydığını ifade ederek konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Bunların birbirlerinden farkı var mı Allah aşkına? Bunlar bu ülkeye cumhurbaşkanı olacak öyle mi? AK Parti Türkiye’de 131 yeni üniversite açtı. Siz onları da kapatacak mısınız? AK Parti Türkiye’de 69 milyon kişiye geniş bant internet sağladı. Siz onu da kesecek misiniz? AK Parti Türkiye’de 540 bin yeni sağlık çalışanını işe aldı. Siz onları da kapı dışarı mı edeceksiniz? CHP’nin adayı ve öteki adaylar, varsınlar neleri yıkacaklarıyla uğraşıp dursunlar. Ben size hizmetlerimizi anlatayım. 19 katrilyon liralık yatırım yaptık Muğla’ya. Onlar yıkar biz yaparız…”

BUNLAR YERLİ ve MİLLİ OLAN HERŞEYE KARŞI…

Türkiye’yi hedeflerine ulaştırmanın, yerli ve milli otomobile karşı çıkmakla olmayacağını söyleyen Erdoğan, meydanda toplanan Muğlalılara “Yerli ve milli olan her şeye karşı çıkanlardan bu ülkeye cumhurbaşkanı olunur mu?” diye sordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İtalyanlarla anlaştık. Yerli ATAK helikopterimizi yapıyoruz. Bu ATAK helikopterlerimiz adeta teröristleri mezara gömecek. Çıkmış biri diyor ki bunların parçaları dışarıdan geliyor. Yazık yazık. Sadece Afrin’de etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 500. Cerablus’u katlıyorum. Mehmetçiğimizden Allah razı olsun diyorum, ÖSO’dan Allah razı olsun diyorum. Bay Kemal ÖSO’ya terörist diyor. Yazıklar olsun sana. Benim Mehmedim ile birlikte teröristlerle savaşanlara nasıl terörist dersin? Ne dedi; ‘Geldiğimiz zaman o Komutanımızın apoletlerini sökeceğim…’ dedi. Zaten senin geleceğin filan da yok. Aç tavuk kendini buğday ambarında sanır. İkinci ordunun komutanı Metin Paşa protokol mensubu, Tayyip Erdoğan da başkomutan. Anayasaya göre ben başkomutanım. Bay Muharrem sen kimsin? Sen fizik öğretmeni olmuşsun ama okuma yazman yok…”

recep tayyip erdoğan muğlada 10Cumhurbaşkanı ve AK parti Genel Başkanı Erdoğan konuşmasının bazı bölümlerinde konuşmasını keserek, Muharrem İnce’nin, Kemal Kılıçtaroğlu, Meral Akşener ve Pervin Buldan’ın konuşmalarından kesitler vererek sert bir dille eleştirirken, “Bunlara bir Osmanlı tokatı atacağız, kendilerine gelecekler…” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK parti Genel Başkanı Erdoğan  Muğla Milletvekili adayları ile kürsüde halkı selamladıktan sonra Muğla’da ayrıldı…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.