Bodrum Gündem

CHP BODRUM’DA SEÇİM GÜVENLİĞİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR…

mini_CHP_BODRUM_Sandık_Eğitimi (6)CHP Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 24 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi seçim güvenliği çalışmaları kapsamında “Sandık Görevlileri ve Gözlemcilerin Eğitim Programı Toplantısı” Bodrum mahallelerindeki görevlilerin eğitimiyle devam ediyor.

Bodrum Gündem Haber
Heredot Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitim toplantısına CHP Bodrum İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, partililer ve sandık görevlisi üyeler katıldı.
Sandık Kurulu Eğitmenleri CHP Bodrum İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Eğitim Sekreteri Başkan Yardımcısı Levent Bıçakcı, Murat Yüksel, Nesrin Özalın, Naciye Bayır ve Çiğdem Erko seçim sandıklarında görev alacak partililere yaklaşık 2 saat süren bir sunumla sandık başlarında yapılması gerekenler hakkında bilgiler verdi. 24 Haziran’a kadar yaklaşık 373 sandıkta görev alacak sandık kurulu üyeleri ve müşahitlere eğitim verilecek.

Seçim güvenliği çalışmaları kapsamında “Sandık Görevlileri ve Gözlemcilerin Eğitim Programı Toplantısı”hakkında konuşan ve bu seçimlerin sadece CHP’nin meselesi olmadığını, Cumhuriyete inanan, demokrasiye inanan bütün güçlerin çalışması gerektiğini ifade eden CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen;”Örgütümüzün amacı mümkün olduğu kadar oy oranımızı yükseltmek. Yaklaşık 9 ile 13 milyon arasında seçmen sandığa gitmiyor. Bu seçimde sandığa gitme oranı ne kadar yüksek olursa bizimde kazanma oranımız o kadar fazla olur. Çünkü sandığa gitmeyen seçmenler arasına baktığımız zaman bizim partimize oy verecek %55-60 gibi bir kitle var. Bodrum’da ise bu oran sayıya vurduğumuz zaman yaklaşık 20 Bin kişi ediyor. Özellikle bu kitleyi seçimin önemine istinaden sandığa davet ediyorum. Bu eğitimleri veren parti eğitmenlerimize ve yaptığımız eğitimlere yoğun iş programlarının arasında zaman ayırarak katılan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.